Vége! Szakított szerelmével Fluor Tomi

Forrás: Instagram/Fluor Tomi -
szerelem Fluor Tomi szakítás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a Wellhello sztárja mindig is imádta a kedvesét, mégis a különválás mellett döntöttek. A sztár elmondása szerint azért, mert nagyon kevés időt tudtak szánni egymásra.

Fluor Tomi és Lotti nem tud rosszat mondani a másikról. A fiatal lány számtalanszor napokig várt, hogy végre találkozzon szerelmével, mely többször is konfliktushoz vezetett közöttük. A karriernek ára van: Lotti összepakolt és elment a közös otthonból. Kapcsolatuk azonban nem szakadt meg örökre - írja a Bors.

Forrás: Instagram/Fluor Tomi

"Sokszor órákon át nem tudtam válaszolni az üzeneteire, mindeközben a közösségi felületeken azzal szembesült, hol járok, kikkel fotózkodom látszólag boldogan. Ez bizony megette a kapcsolatunkat, egyre kevesebb idő jutott egymásra, ahogy egyre több kötelező dolgom lett egyedül vagy a zenekarral" - világított rá a miértekre Fluor majd hozzátette, hogy a jövőben is jó viszonyban lesznek egykori kedvesével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.