Győzike show pénz Gáspár Győző szerződés Győzike RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csatorna levédette a szabadalmi hivatalnál Győzike nevét. Megtudtuk, miért volt erre szükség.

Újra indul a Győzike Show - tudta meg a Blikk. A lap szerint Győzi 40 millió forintra szerződött le a 18 adásos műsorra. Az összeg hatalmasnak számít a piacon, a tévék legfontosabb arcainak hasonló a díjazása.

– Igen, minden igaz! Nagyon sok pénzt, negyvenmillió forintot kapok, de nincs szükségem mindre – jelentette ki Győzi. – Édes­anyám tavaly halt meg, rákos volt. Ezért is döntöttem úgy, hogy sok millió forintot, a tiszteletdíjam közel felét odaadom egy alapítványnak, ami rákos gyerekeken segít. Remélem, mások is követik a példám."

Az RTL Klub sajtóosztálya nem erősítte meg a híreket, a szerződés titkosságára hivatkoztak.

Gáspár Győző visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160811-gaspar-gyozo-gyozike-visszater-a-kepernyore.htmlGáspár Győző: "Ekkora utálathadjárat a Győzike-show idején volt utoljára"http://www.life.hu/sztarok/20160610-ujabb-fordulat-gyozike-testepito-botranyaban.htmlSzabó Győző főzésre cseréli a színészetet?http://www.life.hu/sztarok/20160506-szabo-gyozo-fozesre-csereli-a-szineszetet.htmlKukkants be Gáspár Győző nem mindennapi garázsába - Micsoda verda!http://www.life.hu/sztarok/20160506-gaspar-gyozo-showman-megmutatta-nem-mindennapi-garazsat-ahol-luxus-autoja-pihen.htmlGáspár Győző első helyen végzett egy fitnesz versenyenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160502-gaspar-gyozo-enekes-showman-elso-helyen-vegzett-egy-fitnesz-versenyen.htmlGáspár Győző fényűző esküvői fotót posztolthttp://www.life.hu/intim/20160426-gaspar-gyozo-showman-fenyuzo-eskuvoi-fotot-posztolt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.