Hoppá! Miatta hagyta el Iszak Eszti Dobrády Ákost

Forrás: Instagram/Iszak Eszter -
focista Iszak Eszter szerelmi háromszög Dobrády Ákos Szalai Ádám szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki megdöbbent, hogy Iszaki Eszti és Dobrády Ákos szakítottak. Nos, itt az újabb meglepetés, kiderült, hogy Eszti új hódolója a focista Szalai Ádám.

Eszti és Ákos már hetekkel ezelőtt külön költöztek. Állításuk szerint békében váltak el, mindössze annyi történt, hogy kihűlt köztük a szerelem. Eszti nem régen még arról beszélt, hogy az eskvőt tervezik.

Iszak Eszter Forrás: Instagram/Iszak Eszter


A ladbarúgó-válogatott egyik tagja azonban eláulta a Borsnak, hogy egy harmadik személy is érintett a történetben: Iszak Eszti hetek óta Szalai Ádám barátnője. Ádám júliusban szakított barátnőjével, és úgy látszik, hamar összemelegedett a csinos tévéssel.

Szalai Ádám nem titkolta új kapcsolatát, így nyilatkozott:
"Amit biztosan állíthatok, hogy akkor nem találkoztunk Eszterrel, amikor Ákossal még együtt voltak. Viszont én szívesen találkozom Eszterrel, ha ő nyitott rá. A kapcsolatunkról nem tudok semmit nyilatkozni, de a magam részéről nem zárkózom el semmitől. A dolgok alakulása viszont sok mindentől függ, például, hogy egyáltalán tudunk-e találkozni."

Valóban kérdéses, hogy Ádám és Eszti hogyan tudnak találkozni. Esztert a munkája Budapestre köti, Ádám pedig Németországban focizik.

Update! Közben kiderült, hogy egy szintén Szalai Ádám névra hallgató fiatalamber alaposan megtévesztette a Borsot. A laptól rossz e-mail címre küldték a kérdéseket, nem a focista szalai Ádám válaszolta meg azokat, hanem egy másik férfi, akit szintán így hívnak. A kérdéseket teljesen az ő szemszögéből válaszolta meg. A fenti idézetek tehát nem a focista Szalai Ádámtól származnak. A Bors frissítette cikkét, azt írják, jogi lépéseket fontogatnak.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.