Hoppá! Miatta hagyta el Iszak Eszti Dobrády Ákost

Forrás: Instagram/Iszak Eszter -
focista Iszak Eszter szerelmi háromszög Dobrády Ákos Szalai Ádám szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki megdöbbent, hogy Iszaki Eszti és Dobrády Ákos szakítottak. Nos, itt az újabb meglepetés, kiderült, hogy Eszti új hódolója a focista Szalai Ádám.

Eszti és Ákos már hetekkel ezelőtt külön költöztek. Állításuk szerint békében váltak el, mindössze annyi történt, hogy kihűlt köztük a szerelem. Eszti nem régen még arról beszélt, hogy az eskvőt tervezik.

Iszak Eszter Forrás: Instagram/Iszak Eszter


A ladbarúgó-válogatott egyik tagja azonban eláulta a Borsnak, hogy egy harmadik személy is érintett a történetben: Iszak Eszti hetek óta Szalai Ádám barátnője. Ádám júliusban szakított barátnőjével, és úgy látszik, hamar összemelegedett a csinos tévéssel.

Szalai Ádám nem titkolta új kapcsolatát, így nyilatkozott:
"Amit biztosan állíthatok, hogy akkor nem találkoztunk Eszterrel, amikor Ákossal még együtt voltak. Viszont én szívesen találkozom Eszterrel, ha ő nyitott rá. A kapcsolatunkról nem tudok semmit nyilatkozni, de a magam részéről nem zárkózom el semmitől. A dolgok alakulása viszont sok mindentől függ, például, hogy egyáltalán tudunk-e találkozni."

Valóban kérdéses, hogy Ádám és Eszti hogyan tudnak találkozni. Esztert a munkája Budapestre köti, Ádám pedig Németországban focizik.

Update! Közben kiderült, hogy egy szintén Szalai Ádám névra hallgató fiatalamber alaposan megtévesztette a Borsot. A laptól rossz e-mail címre küldték a kérdéseket, nem a focista szalai Ádám válaszolta meg azokat, hanem egy másik férfi, akit szintán így hívnak. A kérdéseket teljesen az ő szemszögéből válaszolta meg. A fenti idézetek tehát nem a focista Szalai Ádámtól származnak. A Bors frissítette cikkét, azt írják, jogi lépéseket fontogatnak.



Ilyen gyermeksztár volt Szandi, Szinetár Dóra és Beryhttp://www.life.hu/sztarok/20160822-szandi-szinetar-dora-sugar-bertalan-szekeres-nora-abel-anita-wolf-kati-ullmann-monika.htmlEzért ad az RTL Klub 40 milliót Gáspár Győzőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-gaspar-gyozo-40-millio-forintos-szerzodest-kotott-az-rtl-klubbal-ujra-indul-a-gyozike-show.htmlHoppá! Kié lehet a titokzatos kéz Osvárt Andi fotóján?http://www.life.hu/sztarok/20160822-osvart-andrea-fotojan-ott-egy-titokzatos-kez.htmlRajongók, figyelem! Új taggal bővül a Jóban Rosszbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160822-joban-rosszban-uj-szereplok-tunnek-fel-a-rajongok-hamarosan-lathatjak-oket.htmlHűha! Drew Barrymore meztelenül vette nyakába a világot http://www.life.hu/sztarok/20160822-drew-barrymore-puceran-pozol-igy-utazgat-a-csodaszep-sztar-foto.htmlHoppá! Igazi luxusban ünnepelte születésnapját Radics Gigi: videó! http://www.life.hu/sztarok/20160822-radics-gigi-szuletesnapja-igy-unnepelt-a-csinos-enekesno-video-a-partirol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.