Nagyon ciki! A Tények közben kapta el a röhögés Marsi Anikót

Forrás: TV2 -
röhögés TV2 Tények Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények kedd esti adásában Marsi Anikó igen ciki szituációba keveredett.

A profi műsorvezető hírében álló Marsi Anikó éppen egy komoly riportot konferált volna fel, amikor kipukkadt belőle a nevetés. Az anyag a tököli börtönben egyedül élő kismamákról szólt. Marsi elnézést kért ugyan, de a nevetést nem tudta abbahagyni, majd lekeverték és reklám következett. Az adást utána folytatták, mintha mi sem történt volna.

Forrás: TV2

Ben Affleck újra rendez: világhírű krimit dolgoz felhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-ben-affleck-ujra-filmre-viszi-a-vad-tanuja-cimu-agatha-christie-szindarabot.htmlVálás után újra együtt? Csókot lopott Diane Kruger és Joshua Jacksonhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-diane-kruger-es-joshua-jackson-ismet-egy-part-alkotnak.htmlGyűlöletből barátság: Gesztesi Károly elárulta, hogy miért nem kedvelte Lagzi Lajcsithttp://www.life.hu/sztarok/20160823-gesztesi-karoly-elarulta-hogy-miert-nem-kedvelte-lagzi-lajcsit.htmlHalle Berry szörnyen fest smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hoppa-halle-berry-szornyen-fest-smink-nelkul.htmlÍgy szelfiznek a világhírű sztárok a fogorvosnálhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-vicces-szelfik-a-vilaghiru-sztarokrol-akik-a-fogorvosnal-fotozkodtak.htmlIszak Eszti megtörte a csendet- ezt írta közösségi oldalára a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-iszak-eszti-is-kozzetett-kozossegi-oldalan-egy-posztot-amiben-szakitasukat-taglalja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.