Tóth Vera megtörten nyilatkozott: ezért ért véget a nagy szerelem

párkapcsolat szerelem Tóth Vera énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár és kedvese, Ádám hosszú évek után mondta ki a végszót. Bár az énekesnő mindig is szeretni fogja a férfit, az egykori láng mára eltűnt. 

Hetek óta Tóth Vera magánéletétől volt hangos a sajtó, mindenki azt találgatta, hogy vajon vége-e az énekesnő párkapcsolatának. Vera mindig is igyekezett megóvni a nyilvánosságtól magánéletét, de a Fókusszal most kivételt tett, és kamerák előtt mesélt arról, mi igaz a pletykákból. Az énekesnő és párja békében váltak el, nincs harmadik személy a képben. Elmondása szerint nem egy oka volt annak, hogy végül ezt a döntést hozták.

Ilyen gyermeksztár volt Szandi, Szinetár Dóra és Beryhttp://www.life.hu/sztarok/20160822-szandi-szinetar-dora-sugar-bertalan-szekeres-nora-abel-anita-wolf-kati-ullmann-monika.htmlGyermeksztárként indultak és van, akinek a karrierje ma is töretlen, de például Sugár Berci teljesen más hivatásban találta meg önmagát. TV + SztárokOrigoEmma Stone kibékült színész pasijával? Úgy fest, igen!http://www.life.hu/sztarok/20160822-emma-stone-es-andrew-garfield-egyutt-voltak.htmlNem sokáig bírta egymás nélkül a dögös Emma Stone és Andrew Garfield. TV + Sztárok--Hűha! Drew Barrymore meztelenül vette nyakába a világot http://www.life.hu/sztarok/20160822-drew-barrymore-puceran-pozol-igy-utazgat-a-csodaszep-sztar-foto.htmlA színésznő a minap ráunt barna fürtjeire, így mostantól ismét szőke hajjal láthatjuk a 41 éves sztárt. TV + Sztárok--Nagy Feró: "Az összes nőt meg fogják erőszakolni"http://www.life.hu/sztarok/20160822-nagy-fero-durva-kijelentes-az-enekes-beszelt-a-migransvalsagrol-egy-interjuban.htmlAz olykor meredek állításairól ismert énekes most sem rejtette véka alá a véleményét, és egy elég nyers kijelentést tett a Kolozsvári Rádióban. TV + Sztárok--Így látták a 20-ai tűzijátékot a magyar celebekhttp://www.life.hu/sztarok/20160820-istenes-bence-kiraly-linda-es-kiraly-viktor-is-megneztek-a-tuijatekot.htmlAda, Istenes Bence, Király Linda és Király Viktor is megnézték az augusztus 20-ai tüzijátékot, és posztoltak is róla. TV + Sztárok--Meztelenül pózol Demi Moore lánya - Pikáns fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160820-tallulah-willis-demi-moore-es-bruce-willis-lanya-meztelenul-pozol.htmlBruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya, Tallulah megint hatalmasat villantott.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.