Mi történt? A szépséges Hódi Pamela szörnyeteggé változott

Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb, amikor Hódi Pamela egy szál bikiniben pózolt, mi is konstatáltuk, hogy Berki Krisztián egy mázlista, azonban a celeb újabban egy elég ijesztő képet osztott meg a feleségéről. Nézzétek csak!

"Reggel Hódi este Campbell Istenem de szerencsés vagyok mindig gyönyörű a Hódi. Szeretlek életem így IS" - írta Krisztián a Facebook képe mellé, ami valljuk be őszintén nem a legelőnyösebb fotó a modellről.

Egyébként, ha szexi képeket nézegetnél Pameláról, akkor itt fürdőruhában, itt twerkelés közben , itt pedig új frizurával láthatod!

Megvan Pamela táskája? Van jelentkező Berki félmillás nyomravezetői díjára

Kislányuk óvodája előtt, a kocsiból lopták el Hódi Pamela táskáját, benne az összes iratával, pénzzel és a mobiltelefonjával. A fiatal anyuka szinte sokkot kapott, Berki pedig rögtön a rajongókhoz fordult: félmilliós nyomravezetői díjat ajánlott fel, amelyre már van is jelentkező... A teljes cikket itt elolvashatod!
A sors ismét összehozta Keresztes Ildikót és volt mentoráltjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160824-ujra-keresztes-ildiko-kezebe-kerul-volt-mentoraltja-hegyi-david-sorsa.htmlHat évvel ezelőtt Keresztes Ildikó szavazata döntött Hegyi Dávid sorsáról, akkor azonban az ifjú tehetségnek el kellett hagynia a színpadot. Most azonban a Star Academy nevű, új TV2-s tehetségkutatóban ismét találkoznak: Dávid versenyzőként, Ildikó pedig mint zsűritag. TV + SztárokOrigoGyűlöletből barátság: Gesztesi Károly elárulta, hogy miért nem kedvelte Lagzi Lajcsithttp://www.life.hu/sztarok/20160823-gesztesi-karoly-elarulta-hogy-miert-nem-kedvelte-lagzi-lajcsit.htmlKevesen tudják, de Gesztesi Károly és Lajzi Lajcsi mögött 40 éves barátság áll: együtt jártak gimnáziumba, együtt úsztak és most egy közös vitorlázáson elevenítették fel a régi emlékeket. Gesztesi például azt is elárulta, hogy eleinte nem kedvelte a zenészt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHalle Berry szörnyen fest smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hoppa-halle-berry-szornyen-fest-smink-nelkul.htmlAz 50 éves Halle Berry smink nélkül lófrált kislányával egy kaliforniai bevásárlóközpont közelében. Mindezzel még nem is lenne gond, de a fotókon világosan látszik, hogy bizony a színésznő felett is eljárt az idő. TV + Sztárok--Usain Bolt egy este alatt két nővel is megcsalta a barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hihetetlen-usain-bolt-egy-este-alatt-ket-novel-is-megcsalta-a-baratnojet.htmlTöbb felvétel is bizonyítja, hogy Usain Bolt megcsalta a barátnőjét az olimpián. A Rióban 100, 200 méteres síkfutásban és a 4x100-as váltó tagjaként triplázó, mindemellett már kilenc ötkarikás aranyéremmel büszkélkedő jamaicai atléta egy riói alkohol áztatta éjszakán bújt ágyba egy ­20 éves diáklánnyal, pedig órákkal ezelőtt még egy másik nővel csókolózott. TV + Sztárok--Boldog születésnapot, Demcsák Zsuzsa!http://www.life.hu/sztarok/20160822-boldog-szuletesnapot-demcsak-zsuzsa.htmlA gyönyörű műsorvezető képeit elnézve, nem is gondolnánk, hogy Demcsák Zsuzsa vasárnap ünnepelte a 38. születésnapját. TV + SztárokOrigoAz Éjjel-Nappal Budapest Marcija eltűnik a képernyőkrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160819-enb-marci-eltunik-a-kepernyokrol.htmlCsütörtökön láthattuk utoljára a képernyőkön az Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplőjét. Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatát elhagyja Marci, aki az első adás, 2013. február 11., óta szerepelt az RTL Klub képernyőjén. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.