Bochkorék kifaggatták a "nemfocista" Szalai Ádámot

Forrás: Music FM / Facebook -
Music Fm Iszak Eszter Szalai Ádám Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban lukra futott az egyik ismert hazai bulvárlap, tudniillik az ismert focista helyett egy másik Szalai Ádámot interjúvoltak meg e-maiben Iszak Eszterrel való vélt kapcsolata okán. A Music Fm reggeli műsora mikrofonvégre kapta a "másik" szalai Ádámot, akiről kiderült, hogy milyen szuper arc.

Bochkor Gáborék figyelmét nagyon felkeltette az az óriási blama, ami a minap került a köztudatba, hogy a Bors – e-mailben – Iszak Eszter szerelmi szálait bogozgatva az ismert magyar focistával, Szalai Ádámmal névazonosságot mutató, de a közélettől igen távol lévő fiatalemberrel hozott le egy interjút, radásul úgy, hogy a válaszolót a focistával azonosították, a cikket annak képével illusztrálták.

Forrás: Music FM / Facebook

A fiatalembert Bochkorék faggatták az Önindítóban, hogy is történt mindez.

"Kaptam egy emailt, hogy „Szia Ádám" – meséli a nemfocista Ádám. „Egyszer sem került elő, hogy én a focista vagyok-e, én nem jelentettem ki soha és nem is volt erre utalás" – mesélte Bocsiéknak a fiatalember, aki - mint mondta - van azért olyan udvarias, hogy ha őt megkérdezik, akkor válaszol a kérdésekre.

Egyet azonban elhatározott:

Mindnesetre a Bors úgy érezte, hogy az „igazmondó" Ádám palira vett egy egész szerkesztőséget, amiért az újság jogi lépéseket fontolgat. "Ha valakit a saját nevében nyilatkozásért és igazmondásért beperelnek, azt elég abszurd helyzetnek találom" – nyilatkozta a fiatalember, de Bocsi ennél is tovább gondolta a dolgot.

"Beperelhetnéd őket, hogy a te jóhiszemű válaszaidat egy celebfocista szájába adták" - mondta Szalai Ádámnak, akiről kiderült, olyan jogi irodánál dolgozik, ami - mások mellett – a saját névhez való jog kérdéskörével is foglalkozik.

Hűha! Nagy terveket szövöget Cseh Laci az olimpia után http://www.life.hu/sztarok/20160824-cseh-laci-harmas-holtversenyben-lett-ezustermes-ezek-az-olimpiai-bajnok-tervei.htmlA magyar úszóklasszis már nagyon várja, hogy végre pihenhessen, és el is tervezte, hogy hol tölti majd a szabadidejét. TV + Sztárok--Alekosz kiborult, amiért Aurelio ismét a farkát pörgetihttp://www.life.hu/sztarok/20160824-valo-vilag-rtl-klub-alekosz-kiborult-amiert-aurelio-ismet-a-farkat-porgeti.htmlNekiment Kolosi Péternek, az RTL programigazgatójának, Nádai Anikót napraforgónak nevezte, a VV6 nyertesét pedig lesajnálja. Sőt, Orbán Viktornak is üzent. TV + SztárokOrigoKefír: "Kifejezetten várom, hogy nő legyek"http://www.life.hu/sztarok/20160824-kefir-o-is-szerepel-majd-a-sztarban-sztar-legujabb-adasaiban-az-enekes-no-lesz.htmlAz énekes nagyon régóta nem szerepelt egyetlen csatornán sem, így a rajongók már alig várják, hogy újra képernyőn láthassák kedvencüket. TV + SztárokOrigoMi történt? A szépséges Hódi Pamela szörnyeteggé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160824-a-szepseges-hodi-pamela-felismerhetetlen-lett.htmlLegutóbb, amikor Hódi Pamela egy szál bikiniben pózolt, mi is konstatáltuk, hogy Berki Krisztián egy mázlista, azonban a celeb újabban egy elég ijesztő képet osztott meg a feleségéről. Nézzétek csak! TV + SztárokOrigoCsobot Adél egy tehetségkutató zsűritagja leszhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-csobot-adel-enekesno-istenes-bence-kedvese-zsuritag-lesz-a-super-tv2-uj-musoraban.htmlA Super TV2 képernyőjén debütál a Sztárban sztár meg egy kicsi, a műsor egyik zsűritagja Csobot Adél lesz. TV + Sztárok--A sors ismét összehozta Keresztes Ildikót és volt mentoráltjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160824-ujra-keresztes-ildiko-kezebe-kerul-volt-mentoraltja-hegyi-david-sorsa.htmlHat évvel ezelőtt Keresztes Ildikó szavazata döntött Hegyi Dávid sorsáról, akkor azonban az ifjú tehetségnek el kellett hagynia a színpadot. Most azonban a Star Academy nevű, új TV2-s tehetségkutatóban ismét találkoznak: Dávid versenyzőként, Ildikó pedig mint zsűritag. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.