Joshua Jackson mégsem jön össze gyönyörű exével, mert új csaja van

Forrás: AFP -
Joshua Jackson Ruth Wilson Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sűrű napok vannak Joshua Jackson mögött: szakítás, békülés, most pedig befigyelt a nevető harmadik fél...

Júliusban még arról szóltak a hírek, hogy 10 év után szakított Diane Kruger és Joshua Jackson. Épp egy napja pedig arról írtunk, ismét együtt látták az egykori szerelmeseket, Diane alaposan be is mutatott a paparazziknak. Most azonban újabb fordulatot vett a történet.

Diane Kruger és Joshua Jackson Forrás: AFP

Joshua Jacksont ugyanis tegnap este kapták lencsevégre, amint kolléganőjével, Ruth Wilson színésznővel iszogattak és vacsoráztak New York-ban, a Gemma nevű étteremben délután 3-tól este 11-ig. Végül pedig együtt hagyták el a helyet, és szemtanúk szerint egy szálloda felé vették az irányt. A fiatalok remekül elbeszélgettek ez idő alatt, a róluk készült fotókat itt meg is nézheted.

Ruth Wilson Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

Kíváncsian várjuk, kinél köt ki végül a Dawson és a haverok sztárja. Ruth Wilson csak azért meglepő választás, mert korábban úgy tűnt, a színésznő Jake Gyllenhaal-lal melegedett össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.