BulvárRap: "Vízválasztónál Vajna Timi"

videó sztárok bulvárrap Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb sztárhírei. 

A rapper hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt.

Hajdú Péter szívesen elhagyná Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20160824-hajdu-peter-legszivesebben-elmenne-magyarorszagrol.htmlNehéz időszakon megy keresztül Hajdú Péter: a házassága romokban hever, és munkafronton sem kapott jó híreket. Nem csoda, hogy a televíziós szívesen elutazna. TV + SztárokOrigoHűha! Nagy terveket szövöget Cseh Laci az olimpia után http://www.life.hu/sztarok/20160824-cseh-laci-harmas-holtversenyben-lett-ezustermes-ezek-az-olimpiai-bajnok-tervei.htmlA magyar úszóklasszis már nagyon várja, hogy végre pihenhessen, és el is tervezte, hogy hol tölti majd a szabadidejét. TV + Sztárok--Joshua Jackson mégsem jön össze gyönyörű exével, mert új csaja vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-joshua-jackson-es-ruth-wilson-orakig-iszogatott-ejszaka.htmlSűrű napok vannak Joshua Jackson mögött: szakítás, békülés, most pedig befigyelt a nevető harmadik fél... TV + Sztárok--Élete tragédiájáról mesélt Clint Eastwood fia, Scotthttp://www.life.hu/sztarok/20160823-elete-tragediajarol-meselt-clint-eastwood-fia-scott-eastwood.htmlScott Eastwood nemrég elárulta, miért is megy neki nagyon nehezen a randevúzás. TV + Sztárok--Így szelfiznek a világhírű sztárok a fogorvosnálhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-vicces-szelfik-a-vilaghiru-sztarokrol-akik-a-fogorvosnal-fotozkodtak.htmlMíg a fogorvosi székben üldögélve Kate Hudson riadtan szemezik a plafonnal, addig Brooke Shields mosolyogva kortyolgatja a pezsgőjét. De vajon mit művel Chrissy Teigen, Ronaldo, vagy épp 50 Cent a kezelés közben? Összeállításunkból megtudhatod! TV + SztárokOrigoGeorge Clooney felesége betegesen féltékenyhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hoppa-george-clooney-felesege-betegesen-feltekeny.htmlGeorge Clooney feleségének szépsége mindenkit elvarázsolt, épp ezért sokan nem is gondolták volna, hogy szörnyeteggé is változhat. Pedig megtörtént: Amal ugyanis fejébe vette, hogy férje félrelép, méghozzá egy közeli ismerősükkel! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.