színésznő Mariska Hargitay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fél világot sokkolta, amikor a hollywoodi szexszimbólum, Jayne Mansfield 34 évesen életét vesztette egy autóbalesetben. Most azonban kiderült, hogy a tragédia napján a magyar származású Mariska Hargitay is a kocsiban ült, és szemtanúja volt édesanyja halálának.

A most 52 éves Mariska Hargitay mindössze 3 és féléves volt, amikor édesanyjával, Jayne Mansfielddel és két bátyjával együtt autóbalesetet szenvedett 1967 júniusában. Bár a gyerekek megúszták a karambolt, édesanyjuk,

Jayne Mansfield életét azonban már nem lehetett megmenteni.

Seb maradt a lelkemen! – vallotta Mariska Magdolna Hargitay, aki a mai napig nem tudta feldolgozni édesanyja halálát.

Forrás: AFP/Slaven Vlasic

A legismertebb – és legjobban kereső – magyar származású színésznő is már elmúlt ötven, ezt azonban a külseje alapján aligha mondanánk meg. Az Esküdt ellenségek spin-offjával, a Különleges ügyosztállyal vált igazán népszerűvé, 2012-ben már 500 ezer dollárt keresett egyetlen epizóddal, amivel abban az évben hetedikként került fel a Forbes legjobban fizetett tévés színésznőket tömörítő listájára.

Elbűvölő fotók Mariska Hargitay örökbefogadott kislányáról

Egyre édesebb a magyar származású színésznő pici lánya, Amaya Josephine Hermann. Ha kíváncsi vagy a teljes cikkre, itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.