Ben Affleck és Jennifer Garner együtt ünnepeltek

Forrás: AFP -
válás Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy volt, hogy válnak, most azonban egyelőre szó sincs ilyesmiről. Sőt...

A pár tavaly jelentette be a válást, miután kiderült, a színésznek afférje volta gyermekei fiatal dadájával. A balhé egész Hollywoodot feldúlta, hiszen sokan álompárként tekintettek Ben Affleckre és Jennifer Garnerre.

Ben Affleck és Jennifer Garner egy 2011-es rendezvényen Forrás: AFP

A válás azonban még ez idáig nem történt meg, sőt: a napokban kiderült, a szülők és három gyermekük, Violet, Seraphina és Samuel mind Montánában töltöttek pár napot, és ott ünnepelték Ben 44. születésnapját. Arról is írnak a lapok, hogy külön hálószobában aludt a pár, akik állítólag egy saját mediátorral tennék rendbe kapcsolatukat. Azt még nem tudni, hogy haladnak, mindenesetre a minap lefotózták Afflecket Londonban, egy filmforgatás szünetében: a róla készült képeken nem tűnt túl jókedvűnek. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Csobot Adél boldogabb nem is lehetne - elárulta, mi az okahttp://www.life.hu/sztarok/20160824-csobot-adel-nagyon-boldog-zsuritag-lesz-a-sztarban-sztar-meg-egy-kicsi-musorban.htmlAz újdonsült anyuka nemcsak otthon állja meg a helyét, de egy szuper feladat is rátalált. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski kerek popsijával mindenkit lekörözhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-emily-ratajkowski-szineszno-modell-kerek-popsijaval-mindenkit-lekoroz.htmlEmily Ratajkowski kapcsán gyakran emlegetjük azt a bizonyos genetikai lottóötöst. A következő kép láttán ismét kanáriságák lettünk az irigységtől... TV + SztárokOrigoEmma Stone kibékült színész pasijával? Úgy fest, igen!http://www.life.hu/sztarok/20160822-emma-stone-es-andrew-garfield-egyutt-voltak.htmlNem sokáig bírta egymás nélkül a dögös Emma Stone és Andrew Garfield. TV + Sztárok--Hoppá! Taylor Swift máris anyuka lesz?http://www.life.hu/sztarok/20160823-tom-hiddleston-es-taylor-swift-a-csaladalapitasrol-beszelnek.htmlÚgy tűnik, Taylor Swift és Tom Hiddleston románca sokkal komolyabb, mint amilyennek indult. TV + Sztárok--Élete tragédiájáról mesélt Clint Eastwood fia, Scotthttp://www.life.hu/sztarok/20160823-elete-tragediajarol-meselt-clint-eastwood-fia-scott-eastwood.htmlScott Eastwood nemrég elárulta, miért is megy neki nagyon nehezen a randevúzás. TV + Sztárok--Mi van veled, Rihanna? A világsztár ismét felbosszantotta rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160822-rihanna-ismet-felbosszantotta-rajongoit-a-v-fesztivalon.htmlBudapest után Angliában is kiakadtak a rajongók Rihannára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.