Hargitai Bea megtalálta a hasonmását: mint az ikrek!

Forrás: Facebook/Hargitai Bea -
modell fotó Kardos Csilla Hargitai Bea Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös modell egy pikáns fotó helyett most inkább egy vicces fotóval lepte meg a rajongóit. A két sztár olyan egymás mellett, mint két tojás. 

"Fogadott tesó!" - írta a kép mellé a sztár. Az édesanya nem mással, mint az Édes Élet sztárjával, Kardos Csillával készítette a közös felvételt. Curtis kedvese a megszólalásig hasonlít a dögös modellre, melyet a jelek szerint ők is észrevettek. Bea pár hónappal ezelőtt Hajdú Péter műsorában akadt ki, miután a műsorvezető rákérdezett a szüléssel kapcsolatos élményeire. A szőke bombázó nem rejtette véka alá a véleményét.

Fogadott teso! ❤️ #AdoptiveSister @kardoscsilla

Bea Hargitai (@beastogel) által közzétett fénykép,

Hoppá! Sztárok, akik visszavonták eljegyzésükethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-sztarok-akik-visszavontak-eljegyzesuket-iszak-eszti-berki-krisztian-muri-eniko-lola-varga-viktor.htmlÚgy tűnik, a celebeknél az eljegyzés nem igazán vehető komolyan, Varga Viktor, Berki Krisztián és Iszak Eszti is meggondolta magát, gyűrű ide vagy oda. TV + SztárokOrigoÚjabb nagy szakítás! Jennifer Lopez elhagyta 18 évvel fiatalabb szerelmét http://www.life.hu/sztarok/20160825-jennifer-lopez-szakitott-elhagyta-kedveset-a-vilagsztar-ez-az-oka.htmlAz énekesnő és 28 éves kedvese, Casper Smart közösen jelentették be a különválást. Úgy tűnik, a díva nem gondolta komolyan a kapcsolatot. TV + Sztárok--Emily Ratajkowski kerek popsijával mindenkit lekörözhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-emily-ratajkowski-szineszno-modell-kerek-popsijaval-mindenkit-lekoroz.htmlEmily Ratajkowski kapcsán gyakran emlegetjük azt a bizonyos genetikai lottóötöst. A következő kép láttán ismét kanáriságák lettünk az irigységtől... TV + SztárokOrigoÁllítják: Iszak Eszti felvette a kapcsolatot a "nemfocista" Szalai Ádámmalhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-iszak-eszti-felvette-a-kapcsolatot-a-nem-focista-szalai-adammal.htmlMinti ismeretes, a napokban a Bors újságírója tévedésből egy másik Szalai Ádám privát e-mail címére küldött egy levelet, „Szia Ádám!" megszólítással, melyben a kapcsolatáról érdeklődött Iszak Eszterrel. TV + Sztárok--Ennyi volt? Erdélyi Mónika a jövőben nem szerepel képernyőn? http://www.life.hu/sztarok/20160824-erdelyi-monika-nem-szerepel-a-jovoben-a-tv2-egyik-csatornajan-allitolag.htmlAz RTL KLub egykori sztárja egy évig volt a FEM3 Café műsorvezetője - erről tanúskodik a TV2 Csoport legújabb reklámplakátja. TV + Sztárok--Kassai Viktor „péniszén” pörög most az internethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-kassai-viktor-peniszen-porog-most-az-internet.htmlBoldogan konstatáltuk, hogy bizony, az internetezőknek még mindig nincs szükségük munícióra, ha a humorbombákról van szó. Most például páran kiszúrták, hogy az egyik kedvenc bírónk, Kassai Viktor meccs közben lóbálta a... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.