Ez nem lehet igaz! Hosszú Katinka máris munkába állt

Forrás: Origo -
úszónő sportoló Hosszú Katinka olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar sportoló tényleg nem bír magával. Hiába a hosszú és fárasztó világverseny, máris újabb kihívásokat keres. 

Hosszú Katinka két hete még az olimpián versenyzett, azóta adott egy szekérderéknyi interjút, házassági évfordulót ünnepelt, és hazarepült Rióból. Ám ez még nem elég, mert csütörtök reggel már ment is tovább Párizsba, a Világkupa-sorozat első állomására.

Az úszónő háromszoros olimpiai, ötszörös világ-, és tizenháromszoros Európa-bajnok. Az első olyan versenyző, aki egy időben tartja a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban. Ha kiváncsi vagy, hogyan köszöntötték a hazaérkező magyar sportolókat, akkor azt ide kattintva meg is nézheted!

Hoppá! Sztárok, akik visszavonták eljegyzésükethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-sztarok-akik-visszavontak-eljegyzesuket-iszak-eszti-berki-krisztian-muri-eniko-lola-varga-viktor.htmlÚgy tűnik, a celebeknél az eljegyzés nem igazán vehető komolyan, Varga Viktor, Berki Krisztián és Iszak Eszti is meggondolta magát, gyűrű ide vagy oda. TV + SztárokOrigoTill Attila nem hisz a házassági szerződésbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-till-attila-hazassag-a-musorvezeto-ket-honap-utan-vette-el-kedveset.htmlA TV2 népszerű sztárja és felesége idén ünneplik 20. házassági évfordulójukat. Elmondása szerint az érzelmeik egyáltalán nem csillapodtak, sőt egyre jobban megerősödtek az évek alatt. TV + SztárokOrigoKirály Linda súlyos betegséggel került kórházbahttp://www.life.hu/sztarok/20160825-kiraly-linda-sulyos-betegseggel-kerult-korhazba-krupp-fulladas.htmlLinda a hétvégén belázasodott, kórházba került, és a vizsgálatok után nem engedték haza. Egy gyerekkori betegség miatt még a gégemetszéstől is tartani kellett - írja a Bors.TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoDögös, bikinis fotóval dobja fel a hét közepét Cara Delevingnehttp://www.life.hu/sztarok/20160824-cara-delevingne-modell-szexi-bikinis-kepen-pozol.htmlAz egyik legkeresettebb modell egy ideig nem posztolt képeket, most azonban visszatért, nem is akárhogyan. TV + SztárokOrigoA megújult Való Világ-villában jártunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-az-rtl-klub-valovilag-powered-by-big-brother-valosagshow-villajaban-jartunk-nadai-anikot-fagattuk.htmlIgazi nyár végi csónakházhangulatban fogadott minket a valóságshow stábja. Nádai Anikó pedig azt is elárulta, melyik helyiség a kedvence a megújult villában. TV + Sztárok--Így gratulált Kapás Boglárka Gyurta Daninak http://www.life.hu/sztarok/20160824-kapas-boglarka-is-gratulalt-gyurta-daninak.htmlMúlt csütörtökön beválasztották a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói bizottságába Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.