Újabb nagy szakítás! Jennifer Lopez elhagyta 18 évvel fiatalabb szerelmét

Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP -
párkapcsolat Casper Smart szakítás Jennifer Lopez énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és 28 éves kedvese, Casper Smart közösen jelentették be a különválást. Úgy tűnik, a díva nem gondolta komolyan a kapcsolatot. 

Jennifer Lopez az amerikai bulvárlapok szerint hetek óta kerüli a férfit, de már korábban megromlott a köztük a viszony. A 47 éves sztár barátai szerint a pár között nem történt semmi drámai, jó viszonyban voltak, "természetes" véget ért a kapcsolatuk, és a jövőben inkább barátok lesznek – írja a People.

Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

Lopez és Smart 2011-ben kezdtek el járni, eddig látszólag nagy szerelem volt az övék. A sztárnak egyébként ez lett volna a negyedik házassága.

Hoppá! Sztárok, akik visszavonták eljegyzésükethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-sztarok-akik-visszavontak-eljegyzesuket-iszak-eszti-berki-krisztian-muri-eniko-lola-varga-viktor.htmlÚgy tűnik, a celebeknél az eljegyzés nem igazán vehető komolyan, Varga Viktor, Berki Krisztián és Iszak Eszti is meggondolta magát, gyűrű ide vagy oda. TV + SztárokOrigoVége a találgatásoknak: házassági válságáról beszélt Sarka Kata http://www.life.hu/sztarok/20160825-sarka-kata-megszolalt-az-edesanya-beszelt-a-hazassagi-valsagrol-hajdu-peter.htmlHetek óta a népszerű sztárpár magánéletéről cikkeznek a magazinok. Az igazság eddig váratott magára, de Sarka Kata végre eloszlatta a felröppent híreket, és őszintén beszélt a férjével való problémákról. TV + SztárokOrigoBulvárRap: "Vízválasztónál Vajna Timi"http://www.life.hu/sztarok/20160824-vajna-timea-itt-a-heti-bulvarrap-hegyi-rolival-ha-erdeklenek-a-sztarhirek-ime.htmlÚjra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb sztárhírei. TV + SztárokOrigoÓri­ási de­kol­tázst villantott Ke­resz­tes Il­dikóhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-hoppa-ori-asi-de-kol-tazst-villantott-ke-resz-tes-il-diko.htmlKeresztes Ildikó egy elég szexi sze­re­lés­ben vá­sá­rol­ga­tott, a látványa pedig csakúgy vonzotta a tekinteteket.TV + Sztárok--A sors ismét összehozta Keresztes Ildikót és volt mentoráltjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160824-ujra-keresztes-ildiko-kezebe-kerul-volt-mentoraltja-hegyi-david-sorsa.htmlHat évvel ezelőtt Keresztes Ildikó szavazata döntött Hegyi Dávid sorsáról, akkor azonban az ifjú tehetségnek el kellett hagynia a színpadot. Most azonban a Star Academy nevű, új TV2-s tehetségkutatóban ismét találkoznak: Dávid versenyzőként, Ildikó pedig mint zsűritag. TV + SztárokOrigoJoshua Jackson mégsem jön össze gyönyörű exével, mert új csaja vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-joshua-jackson-es-ruth-wilson-orakig-iszogatott-ejszaka.htmlSűrű napok vannak Joshua Jackson mögött: szakítás, békülés, most pedig befigyelt a nevető harmadik fél... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.