Ezt látnod kell! Harmincéves kép került elő Lajcsiról

Forrás:RTL Klub -
fotó Lagzi Lajcsi zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előadóművész elmondása szerint sosem volt még olyan boldog, mint az elmúlt hetekben, és ezt főleg a rajongóknak köszönheti. 

Lajcsi éppen az egyik fellépése előtt nosztalgiázott, amikor elővette három évtizedes bakelitlemezeit. A borítón szinte fel sem lehet ismerni az édesapát, aki mára hazánk egyik legismertebb mulatós sztárja lett. A sztár a lemezt a koncert alatt a rajongóinak akarta ajándékozni, hiszen ezzel a gesztussal köszönte volna meg a több száz fős tömeg támogatását.

A sztárt hónapokkal ezelőtt közüzemi számlák 30 milliós elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával 2015. szeptember 24-én, feleségével együtt letartóztatták, majd Székesfehérvárott előzetes letartóztatásba helyezték. Lajost 2016. január 24-én reggel 8 órakor engedték ki a székesfehérvári börtönből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.