Ebben éli ki vágyait Liptai Caludia a terhessége alatt

Forrás: EVA/Eva -
műsorvezető forgatás Liptai Claudia kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár más édesanyák már javában pihennének, Claudia mégis inkább a munka mellett tette le a voksát. Az egész nyarat pihenéssel töltötte, ősztől azonban újra jöhet a munka. 

A Hot! magazin szerint a műsorvezető pont most kezdte el kiélni vágyait. Jelenleg a Super TV2-n ősszel debütáló Extrém Activity műsorán dolgozik, októbertől pedig első cukrászkönyvét is piacra dobja.

Forrás: EVA/Eva

"Nagyon szeretem az iskolát, és komolyan vettem az ottani tanulmányokat. Soha nem gondoltam, hogy ennyire kemény lesz, de büszke vagyok az eredményiemre. Azt azonban már akkor is pontosan tudtam, hogy ha majd eljön az ideje, ezt csak Ádámmal együtt csinálhatjuk meg. Ő nemcsak a szerelmem és a bennem fejlődő élet apukája is, hanem a cukrászmesterem és a tanítom is. Korábban még a szemem sarkából figyeltem Ádámot, hogy jól csinálok-e mindent, de ma már erre nincs szükség" - mesélte boldogan a kismama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.