Paris Hilton és Kim Kardashian 10 éve olyat tett, amire máig emlékszünk

Forrás: Devan/INFGoff.com/Copyright 2006 by Devan/Infusla-19 -
Kim Kardashian Paris Hilton Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éppen 10 évvel ezelőtt készült egy igen kínos videó Hiltonról, Kardashianról és Tara Reid színésznőről. 

Akkoriban még Paris Hilton volt a ma Kim Kardashianja: minden lapban ő volt címlapon, és másról sem olvastunk, csak butuska megjegyzéseiről, ruháiról, románcairól. Ma Kim Kardashian folyik a csapból is, ám az érdekes az, hogy 10 éve ők ketten legjobb barátnők voltak.

Paris és Kim 2006-ban Forrás: Devan/INFGoff.com/Copyright 2006 by Devan/Infusla-19

De hogy jön ide Tara Reid? Az Amerikai pite szőkeségevolt Paris legjobb barátnője, miután az örökösnő összeveszett Nicole Richie-vel. Évekig buliztak együtt, ám jött Kim, és kitúrta Tarát. Ebben az időben történt, hogy Tara bulizni indult a 10 éve nagyon népszerű szórakozóhelyre, a Hyde Lunge-ba, ám hiába fotózták a paparazzik, a kidobó nem engedte be a lányt. Ekkor jelent meg Paris és oldalán Kim, akik egy pillantást sem vetettek Tara felé, és elegánsan besuhantak a helyre.

Tara Reid Forrás: AFP/Mychele Daniau

Az esetet videóra is vették, ami elég viccesre sikerült - mutatjuk is. És hogy mi van most Kimmel és Parissal? Nem sok jelét látjuk annak, hogy ők ketten egyáltalán szóba állnának egymással...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.