Tökpucéran fürdőzik az álomtestű Emily Ratajkowski

Forrás: Instagram/emrata -
modell Szantorini Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily rajongói egészen biztosan nem unják, hogy a szépség nap mint nap újabb és újabb erotikus fotóval kedveskedik nekik. Mutatjuk is a legfrissebbet!

Emily Görögországban, a festői szépségű Santorini szigeten élvezi az életet, itt mutatta meg a minap tökéletes popsiját. Legutóbb azonban már a fürdőruhával sem bajlódott: tökucéran lubickolt egy barlangszerű szobában, és erről még fényképet is posztolt. Meg kell hagyni, ezzel a képpel sem mutat sok újat a modell: igen, még mindig csodaszép, és igen, még mindig überszexi a teste.

Forrás: Instagram/emrata

És ha már pucérság, a szépség nemrég a Harper's Bazaar címlapján szerepelt, méghozzá anyaszült meztelenül egy lovon. Ha kíváncsi vagy a képre, kattints ide!

Nahát! Végre együtt jelent meg Leighton Meester és Adam Brody a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-egyutt-jelent-meg-leighton-meester-es-adam-brody-a-voros-szonyegen.htmlBár már egy ideje együtt vannak, mégis nagyon, de nagyon ritkán mutatkozik együtt nyilvánosan Adam Brody és Leighton Meester. TV + Sztárok--Dögös, bikinis fotóval dobja fel a hét közepét Cara Delevingnehttp://www.life.hu/sztarok/20160824-cara-delevingne-modell-szexi-bikinis-kepen-pozol.htmlAz egyik legkeresettebb modell egy ideig nem posztolt képeket, most azonban visszatért, nem is akárhogyan. TV + SztárokOrigoJennifer Lawrence a csúcs: ismét ő kereste a legtöbbethttp://www.life.hu/sztarok/20160823-jennifer-lawrence-lett-2016-ban-a-legjobban-kereso-szineszno.htmlTavaly is ő volt Hollywood legjobban kereső színésznője, és ez idénre sem változott meg. TV + Sztárok--Jesszus! Így festett Mila Kunis a kezdetekben a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-mila-kunis-szineszno-igy-festett-evekkel-ezelott-a-voros-szonyegen.htmlMila Kunis ma Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője, ám megmosolyogtató, ahogy 18 éve pózolt a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Mi van veled, Rihanna? A világsztár ismét felbosszantotta rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160822-rihanna-ismet-felbosszantotta-rajongoit-a-v-fesztivalon.htmlBudapest után Angliában is kiakadtak a rajongók Rihannára. TV + SztárokOrigoHoppá! Kié lehet a titokzatos kéz Osvárt Andi fotóján?http://www.life.hu/sztarok/20160822-osvart-andrea-fotojan-ott-egy-titokzatos-kez.htmlMeglepő fotót posztolt képmegosztó oldalára a minap Osvárt Andrea. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.