Alaposan átverte ex-feleségét Johnny Depp

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl -
adomány válás pénz Amber Heard Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp alaposan meglepte volt feleségét: Amber Heard ugyanis korábban kijelentette, hogy jótékony szervezeteknek juttatja a válás során számára megállapított milliókat, ám Depp nem Heardnek utalt, hanem egyenesen az általa megnevezett szervezeteknek - számolt be róla a BBC News.

Heard jogi képviselője ezért levélben szólította fel a színészt, hogy ebben az esetben ne a kialkudott hétmillió dollárt (1,9 milliárd forintot) adományozza a bántalmazott nőket és a beteg gyermekeket támogató két jótékonysági szervezetnek, hanem ennek dupláját. Heard szerint ugyanis volt férje a közvetlen átutalással csak a saját adóját akarta csökkenteni.

Johnny Depp és Amber Heard Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

A Karib-tenger kalózai-filmsorozat sztárja csütörtökön jelentette be, hogy "Amber Heard nevében" elkezdte a hétmilliós összeg átutalását a jótékonysági szervezeteknek. Heard ügyvédje válaszlevelében hangsúlyozta: ragaszkodnak hozzá, hogy ebben az esetben a családon belüli erőszakot elszenvedő nőket támogató Amerikai Polgári Szabadságjogi Unióhoz (ACLU) és a Los Angeles-i Gyermekkórházhoz egyenlő arányban elosztva összesen 14 millió dolláros (3,8 milliárd forintos) adományt juttasson el a színész. Ugyanis az adó levonása után így egyenlítené ki valójában az Ambernek megítélt hétmillió dollárt - fűzte hozzá az ügyvéd.

A 30 éves színésznő és az 58 éves Depp 2015 februárjában keltek egybe, szakításukat idén májusban jelentették be. Depp elmúlt évi bevétele 48 millió dollárra (13 milliárd forintra) rúgott a Forbes magazin szerint. Az Egyesült Államokban a jótékonysági adományok rendszerint jelentősen csökkentik a jövedelem után fizetendő adót.

Kétszer is férjhez ment a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160826-ferjhez-ment-a-joban-rosszban-szinesznoje-sallai-nora-eskuvojerol-meselt.htmlGesztesi Károly újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20160826-gesztesi-karoly-ujra-szerelmes-kedvesevel-kezenfogva-jelent-meg-egy-partin.htmlLeendő VV szereplővel csalta a pasija Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20160826-vv-zsofival-csalta-meg-fiatal-pasija-demcsak-zsuzsat-a-tv2-musorvezetojet.htmlByeAlex tagadja a bundát: szerinte a balhé a pénzről szólthttp://www.life.hu/sztarok/20160825-byalex-tagad-az-x-faktor-nem-bunda-szerinte-a-balhe-a-penzrol-szolt.htmlBirkózóból lett filmsztár a legjobban fizetett színészhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-dwayne-johnson-a-legjobban-fizetett-szinesz.htmlRajongók figyelem! Változás lesz a Barátok köztben!http://www.life.hu/sztarok/20160825-rtl-klub-valtozas-lesz-a-baratok-koztben-uj-idopontban-kezdodik-a-sorozat.html






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.