Nézd meg Szabó Zsófi új otthonát!

Forrás: RTL Klub -
Villa Nyerő páros Szabó Zsófi otthon sztárok költözés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő hamarosan az RTL Klub új műsorában, a Nyerő Párosban teszi próbára bátorságát és erejét párjával, Zsoltival. Az új szerephez pedig új otthon is dukál.

Végre megnézhetjük, milyen hangulatos villába költözik be a nyolc sztárpár az RTL Klub vadonatúj napi realityjében, a Nyerő Párosban. Azt még nem tudni, hogyan viselik majd egymás társaságát a celebek, de az biztos, hogy a medencében jót pancsolhatnak majd együtt, a lányok pedig trécselhetnek a medenceparton. Az viszont nem biztos, hogy mindenki egyformán berendezett szobát kap, lehet hogy valaki luxus körülmények között lakik majd és lesz, akinek be kell érnie szerényebb hajlékkal. A külföldi sorozatban ugyanis nagy meglepetések érték a sztárokat. Hétfőn 18.55-kor kiderül, hogy tetszik majd Szabó Zsófinak az új otthona. A teljes galériát IDE KATTINTVA nézheted meg!

Forrás: Instagram/RTL Magyarország
Legendás valóságshow-szerelmekhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-az-rtl-klub-valovilag-legendas-szerelmeit-idetuk-fel-aureliotol-vv-fannin-at-vv-attilaig.htmlA se veled, se nélküled kapcsolatoknak se szeri, se száma nem volt az alatt a 14 év alatt, amióta mások életét kukkolhattuk a tévében. Most az elmúlt évek lávsztorijaiból csemegéztünk. TV + SztárokOrigoHoppá! Sztárok, akik visszavonták eljegyzésükethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-sztarok-akik-visszavontak-eljegyzesuket-iszak-eszti-berki-krisztian-muri-eniko-lola-varga-viktor.htmlÚgy tűnik, a celebeknél az eljegyzés nem igazán vehető komolyan, Varga Viktor, Berki Krisztián és Iszak Eszti is meggondolta magát, gyűrű ide vagy oda. TV + SztárokOrigoBotrányos videóval rukkolt elő az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-botranyos-videoval-aurelio-nemi-szervevel-reklamozta-az-rtl-klub-a-valovilag-powered-by-big-brother.htmlFelháborodott olvasónk küldte el nekünk azt a videót, amelyben a ValóVilág powered by Big Brother valóságshowt Aurelio nemi szervével reklámozta a csatorna. TV + SztárokOrigoSarka Kata békülne, bár nyugodtabb, ha külön vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160826-mi-az-igazsag-hajdu-peter-es-sarka-kata-kapcsolatarol-1.htmlHetek óta a Hajdú-Sarka házaspár áll a figyelem középpontjában. Békülnek, vagy válnak? Amikor már azt hihettük volna, hogy csütörtökön végre kiderül az igazság, ellentmondásos hírek születtek: míg az egyik magazin szerint ismét együtt vannak, addig a másikban Kata azt hangoztatja, hogy erősnek érzi magát egy önálló élethez... TV + Sztárok--Gesztesi Károly újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20160826-gesztesi-karoly-ujra-szerelmes-kedvesevel-kezenfogva-jelent-meg-egy-partin.htmlÚgy tűnik, az 53 éves színész újra boldog, a HOT! Magazin partiján kézenfogva jelent meg egy hölggyel. TV + Sztárok--ByeAlex tagadja a bundát: szerinte a balhé a pénzről szólthttp://www.life.hu/sztarok/20160825-byalex-tagad-az-x-faktor-nem-bunda-szerinte-a-balhe-a-penzrol-szolt.htmlAz egyik versenyző édesapja kiakadt, miután fia kiesett a mentorházból. Azt állította, hogy a műsor producere és a mentorok már előre eldöntötték, hogy ki fogja megnyerni a tehetségkutatót. A mentorok sem hagyták szó nélkül az esetet.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.