Papp Gergő: „Egy párkapcsolatban bármi megtörténhet"

Forrás: RTL Klub -
Papp Gergő házasság Nyerő páros párkapcsolat Papp Gergely RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető és felesége hétfőn este a Nyerő Páros című vetélkedő realityben mutatják meg, hogyan győzik le a félelmeiket és hogyan küzdenek azért, hogy büszkék lehessenek egymásra.

Papp Gergő úgy gondolja, jót tesz egy kapcsolatnak, ha egy egészen új terepen teszik próbára egymást.

Forrás: RTL Klub

„Nem volt egyszerű döntés, hogy vállaljuk-e a szereplést egy ilyen típusú műsorban.

Végül azért mondtunk igent, mert szeretünk játszani, és úgy gondoltuk megfűszerezzük a 13 éve tartó kapcsolatunkat. Mindig szükség van új ingerekre, behatásokra. Tévésként izgatott a műfaj is, kíváncsi voltam, milyen egy reality belülről. Mivel nem tudtuk, kikkel költözünk össze,

mélyrepülés volt az ismeretlenbe, de végül úgy gondoltuk, jöjjön aminek jönnie kell"

– kezdte Gergő, akit a harmonikus párkapcsolat titkáról faggattam.

„Furcsa, hogy a mai világban a mi 13 éves kapcsolatunk kuriózumnak számít. Mindig óvakodtam attól, hogy álompárnak tüntessenek fel minket. Nekünk is ugyanolyan gondjaink vannak, mint másoknak. Van hogy veszekszünk, van hogy rossz napunk van.

Azt hiszem, a titok az egymás iránt érzett szeretetben és elfogadásban rejlik

, nem akarjuk megváltoztatni egymást. Szeretem a feleségem társaságát, szeretek vele lenni, vele utazni. Mivel a munkánk is összeköt minket, a nap 24 órájában együtt vagyunk.

De egy kapcsolatban az is benne van, hogy bármi történhet,

erre is fel kell készülni. Mi egyelőre remekül működünk, mindent legyőz a szeretet, amit egymás iránt, a gyermekünk és a családunk iránt érzünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.