Üzent a botrányt okozó apukának Gáspár Laci

X-Faktor bunda Gáspár Laci botrány RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja röppent fel a hír, hogy egy elégedetlen apuka, akinek fia kiesett a mentorházból bundát kiáltott, és csalással vádolta meg az X-Faktor metorait és producerét. ByeAlex után most Gáspár Laci is elmondta véleményét az esetről. 

Laci egyértelműen kijelentette, hogy elítéli a csalást, sosem venne részt semmiféle bundában. Nem csapná be azt a közönséget, aki neki is segített valóra váltani az álmait. Laci is a tehetségkutatónak köszönheti, hogy ismert lett, és nagyon örül, hogy most ő segíthet valakinek, hogy sikeres legyen.

Fotó: Marton Szilvia - Origo


A botrányt kirobbantó apukának is üzent az X-Faktor mentora:
"A Botrányt okozó Apukának meg csak ennyit üzennék: Szerintem szép eredmény az,ha eljut valaki a mentorházig! Főleg,ha ilyen fiatal valaki mint az ő fia! De!!! Ezt nagyon elrontottad! Ahelyett,hogy kihasználtátok volna ezt a lehetőséget és ezt a szép eredményt,inkább botrányt kreáltál! Ezt a sok energiát,amit itt a hülyeségekre,meg bosszúskodásra fordítottál,inkább a fiad zenei karrierjére kellett volna fordítani!!! Ez az amikor a szülő erőszakossága és sértődöttsége elcseszi a tehetséges gyermek jövőjét... Grat!"




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.