Leendő VV szereplővel csalta a pasija Demcsák Zsuzsát

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa Való Világ szerelem megcsalás VV8 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még el sem indult a műsor, máris alakulóban van pár szaftos ügy. Tegnap derül ki, hogy a VV új szériáját Aurelio himbálózó hímvesszőjével akarta beharangozni az RTL, most pedig az egyik leendő lakóról szivárgott ki az információ, hogy Demcsák Zsuzsa pasijának szeretője volt.

Szombaton indul a VV 8. szériája, és esélyes hogy egy dús keblű, csókós szájú lány is a lakók között lesz. Zsófinak kalandos az élete, rengeteg félfi keresi a kegyeit. A lány egy közeli ismerőse most kitálalt a Borsnak:

"Nem is olyan régen Zsófinak volt egy rövidebb kapcsolata egy jóképű sráccal, aki akkor Demcsák Zsuzsa párja volt. Zsófi akkor ismerte meg, amikor Zsuzsával egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudtak találkozni egy-két hétig. Ezt követően hamar be is teljesedett a kapcsolatuk, ami nem tartott soká, és nem is vállalták nyilvánosan. De a közeli ismerősök tudtak róluk, Zsuzsa azonban biztosan nem. Azt nem lehetett tudni, hogy a műsorvezető és a férfi kapcsolata mikor ért véget pontosan, de a jelek szerint szép csendben mentek szét."

A lap megkereste az üggyel kapcsolatban Demcsák Zsuzsát is, de a műsorvezető nem kívánt nyilatkozni.

ByeAlex tagadja a bundát: szerinte a balhé a pénzről szólthttp://www.life.hu/sztarok/20160825-byalex-tagad-az-x-faktor-nem-bunda-szerinte-a-balhe-a-penzrol-szolt.htmlBirkózóból lett filmsztár a legjobban fizetett színészhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-dwayne-johnson-a-legjobban-fizetett-szinesz.htmlRajongók figyelem! Változás lesz a Barátok köztben!http://www.life.hu/sztarok/20160825-rtl-klub-valtozas-lesz-a-baratok-koztben-uj-idopontban-kezdodik-a-sorozat.htmlCsalással vádolják az X-Faktor zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160825-csalassal-vadoljak-az-x-faktor-zsurijet-kiakadt-egy-apuka.htmlKirály Linda súlyos betegséggel került kórházbahttp://www.life.hu/sztarok/20160825-kiraly-linda-sulyos-betegseggel-kerult-korhazba-krupp-fulladas.htmlNagyon ciki! A Tények közben kapta el a röhögés Marsi Anikóthttp://www.life.hu/sztarok/20160823-szomoru-hir-konferalasa-kozben-kapta-el-a-rohoges-marsi-anikot-tv2-tenyek.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.