Zac Efron élete gyászba borult

Forrás: Valerie Macon / AFP -
kutya gyász Zac Efron altatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kutyabarátok tudják, hogy mit jelent elveszíteni a kedvencünket, és már ezt sajnos Zac Efron is elmondhatja magáról. A sztár kutyáját ugyanis a napokban el kellett altatni.

Nehéz időszakon megy keresztül Zac Efron, mutatja ezt a Twitter bejegyzése is, melyben tudatta a világgal, hogy csütörtökön el kellett altatni a kutyáját, Puppyt.

"Te voltál a legjobb barátom, mellettem voltál tűzön-vízen át, a legvégén találkozunk. RIP Puppy" - búcsúztatta a színész a kutyust.

Efron 2012 áprilisában posztolt először a kutyájáról, akkor boldogan újságolta el, hogy az ausztrál pásztorkutyát, egy évvel azelőtt, karácsonyra kapta.

Őszintén reméljük, hogy a színész másik két kutyája, Dreamer, - aki szintén egy ausztrál pásztorkutya -, valamint az adoptált kedvence, Chappelle enyhítenek a fájdalmán.

Zac Efron: "Sosem szégyelltem a High School Musicalt"

A dögös sztár egy 2008-as fotóval nosztalgiázott a minap, melyen a népszerű tinifilm összes főszereplője látható. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.