Jóban Rosszban TV2 Liptai Claudia dublőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábba a Life.hu beszámolt, Liptai Claudia végleg elbúcsúzik a Jóban Rosszban stábjától, gyermeke születése után sem tér vissza. A színésznő sokat nosztalgiázott az utolsó forgatási napján, egy veszélyes jelenetben pedig dublőr helyettesítette.

Mint ismeretes, Alexa karakterét kiírják a történetből, Liptai Claudia már nem forgat a sorozattal. "Valaminek a vége, valamiből az utolsó, érzelmileg mindig egy felfokozottabb állapot. Sokat nevettünk és nosztalgiáztunk aznap. Azt hiszem, egy ideig még leköti gondolataimat a többi munka, hiszen hamarosan kezdődik az Extreme Activity és a Sztárban Sztár is, azután pedig egy egészen más feladatra koncentrálok majd”- mondta az Origónak.

Nagyon jó érzés volt egy ilyen csapat tagjának lenni, jó emlékekkel és élményekkel távozom"

Liptai Claudia elköszönt a Jóban Rosszbantól Forrás: EVA/Eva

Utolsó jelenetében dublőr helyettesítette,

a karakter meghal a következő epizódban, az esetet már a Super TV2 képernyőjén láthatják a nézők hétfő este.

"Vannak helyzetek és szituációk, amelyeket dublőrökre bíznak, a feladat veszélyessége vagy a benne rejlő esetleges rizikó miatt. Egy állapotos kismamára talán még jobban figyelnek, amiért most is nagyon hálás vagyok az egész stábnak.”

Dublőr helyettesítette az utolsó jelenetben Forrás: EVA/Eva
Vége! Örökre otthagyja a Jóban Rosszbant Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20160826-liptai-claudia-nem-ter-vissza-a-joban-rosszban-sorozatba-miutan-megszult.htmlA sztár hétfőn este szerepel utoljára a sorozatban. A rajongók már most izgatottan várják, hogyan alakul Alexa története. TV + SztárokOrigoEbben éli ki vágyait Liptai Caludia a terhessége alatthttp://www.life.hu/sztarok/20160825-liptai-claudia-nem-egy-otthon-ulos-tipus-kismamakent-is-kieli-a-vagyait-a-musorvezeto.htmlBár más édesanyák már javában pihennének, Claudia mégis inkább a munka mellett tette le a voksát. Az egész nyarat pihenéssel töltötte, ősztől azonban újra jöhet a munka. TV + Sztárok--Hoppá! Liptai Claudia veszi át Szulák Andrea műsoráthttp://www.life.hu/sztarok/20160821-liptai-claudia-a-terhessege-vegeig-dolgozni-fog.htmlLiptai Claudia novemberre várja kisbabáját, de addig is rengeteg feladat vár rá, újabb felkéréseket kapott. TV + SztárokOrigoAggódnak Liptai Claudiáért - Túlhajtja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160816-liptai-claudia-meg-mindig-dolgozik-annak-ellenere-hogy-hamarosan-szul-aggodnak-erte.htmlLiptai Claudia második gyermekével várandós, a színházi szerepektől már el is búcsúzott, ám sokan így is aggódnak érte. TV + SztárokOrigoElképesztő! Liptai Claudia rajongói nem kímélték egymást és a műsorvezetőt semhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-liptai-claudia-rajongoi-nem-kimeltek-egymast-es-a-musorvezetot-sem.htmlLiptai Claudia épp Kefalónián az egyik legegzotikusabb görög szigeten nyaral a párjával, lányával és hatalmas baráti társaságával, erről pedig egy fotót is megosztott. Sajnos a kép nem aratott egyöntetű sikert, a követői először őt támadták, majd egymást. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia óriási fordulattal búcsúzik a Jóban Rosszbantólhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-liptai-claudiat-lelottek-a-joban-rosszban-cimu-sorozatban.htmlA színésznő a második gyermekével várandós, így hamarosan búcsút kell mondani a TV2 kultikus sorozatának, a Jóban Rosszbannak. Liptai Claudia egy ijesztő, de izgalmas szálat indított el a sorozatban: meglőtték őt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.