ValóVilág powered by Big Brother edzés VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Soma láttán nekünk elsőre VV Aurélió jutott eszünkbe - nem véletlenül. 

VV Soma nem zavartatta magát, és félmeztelenül vonult be a stúdióba, ahol végre megmutathatta, miért is dolgozik oly sokat. A fiatal fiú elárulta, szerinte a teste felér egy diplomával, imád, de tényleg nagyon imád kondizni, no és persze bulizni és csajozni is.

Soma olyannyira konolyan veszi a gyúrást, hogy izgalmában a stúdióban is lenyomott pár hátsó fekvőtámaszt, biztos, ami biztos alapon. A lányokkal is flörtölgetne; már most bepróbálkozott néhány beköltözőnél, de eddig sikeresen lepantittoták a fiút. Ne búsulj Soma, ami késik, nem múlik!

Vastag Csabát megríkatta a csíkszeredai angyallány dalahttp://www.life.hu/sztarok/20160827-vastag-csabat-megrikatta-a-star-academy-ben-a-csikszeredai-angyallany-dala.html"Nagyon tetszett, nagyon, ez tetszett a legjobban ma este" - kezdte Csaba, de alig találta a szavakat. TV + Sztárok--VV Mici dús idomokkal, talpig terepmintában vette be a ValóVilláthttp://www.life.hu/sztarok/20160827-vv-mici-dus-idomokkal-koltozott-be-a-villaba.htmlVV Mici kitűnik a villa lányai közül: a szőke lány dús idomait biztosan imádni fogják a férfiak. TV + SztárokOrigoVV Tivy azért megy a villába, hogy legyen egy marketingje, de pornózna ishttp://www.life.hu/sztarok/20160827-vv-tivy-azert-megy-a-villaba-hogy-legyen-marketingje-de-pornozna-is.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel. TV + Sztárok--Valami történt Berki Krisztián arcával - Így még sosem láttad!http://www.life.hu/sztarok/20160826-berki-krisztian-csisztu-zsuzsa-kisfiaval-kristoffal-grimaszol.htmlAlig múlik el nap, hogy Berki Krisztián ne jelentkezne be valamelyik közösségi oldalon. Ma is így tett, de egyáltalán nem bánjuk, sőt, jót mulattunk! TV + Sztárok--"Nem az arcod tetszik" - Csodás üzenetet kapott Zsédahttp://www.life.hu/sztarok/20160826-zseda-zsedenyi-adrienn-enekesno-csodas-uzentet-kapott-instagram-oldalan.htmlA csodaszép énekesnő igazán különleges képeket tesz közzé Instagram oldalán. Legutóbb egy meztelen fotót töltött fel, majd pedig egy olyat, amin smink nélkül mosolygott követőire. TV + Sztárok--Ördögi ruci! Ördög Nóra dögös, fekete miniben nyitotta meg a Star Academy-thttp://www.life.hu/sztarok/20160827-ordog-nora-dogos-miniben-nyitotta-meg-a-star-academy-t-a-tv2-n.htmlTüzes show-val indult az első Star Academy adása. A mentorok énekes-táncos produkciója ugyan felvételről ment, de megadták az alaphangulatot. Nóra pedig ismét szexi.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.