VV Tivy azért megy a villába, hogy legyen egy marketingje, de pornózna is

Forrás: rtl.hu -
VV Tivy valóságshow RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.

VV Tivy az első vévés beköltözők közt van. Mint mondta, inkább gyúrna, mint Jókai könyveket olvasgatna. De hogy mit gondol magáról, az interjúban elmondja:

Ördögi ruci! Ördög Nóra dögös, fekete miniben nyitotta meg a Star Academy-thttp://www.life.hu/sztarok/20160827-ordog-nora-dogos-miniben-nyitotta-meg-a-star-academy-t-a-tv2-n.htmlTüzes show-val indult az első Star Academy adása. A mentorok énekes-táncos produkciója ugyan felvételről ment, de megadták az alaphangulatot. Nóra pedig ismét szexi.TV + Sztárok--Pumped Gabo: "Már százszor szakítottunk, és százegyszer kibékültünk"http://www.life.hu/sztarok/20160826-pumped-gabo-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-reality-szereploje-es-parja-kozott-10-ev-korkulonbseg-van.htmlAz RTL Klubon teszi próbára kapcsolatát hétfő estétől a Balaton Sound táncos lábú pumpálója, aki állítja, jót tett szerelmüknek, hogy bevállalták a Nyerő Páros című realityben való szereplést. TV + SztárokOrigoKapás Boglárka legfrissebb szelfijétől mindeninek eláll a szavahttp://www.life.hu/sztarok/20160827-kapas-boglarka-uszono-legfrissebb-szelfijetol-mindeninek-elall-a-szava.htmlHa egy szexi pasi lőtt volna egy ilyen dögös képet, most azt írhatnánk, hogy lepattant a tangánk. Hogy is lenne ugyanez fordítva, amikor Bogi posztol valamit? Mit gondolnak ilyenkor az urak? Na, azt inkább nem fordítjuk át.TV + Sztárok--Star Academy: Ördög Nóra tesz rá, hogy Majka alacsonyabb nálahttp://www.life.hu/sztarok/20160827-star-academy-tv2-ordog-nora-tesz-ra-hogy-majka-alacsonyabb-nala.htmlMa este indul a TV2 új valóságshow-val egybekötött tehetségkutató műsora, a Star Academy.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHajdú Péter félmeztelenül relaxál: Magányos szelfit lőtt!http://www.life.hu/sztarok/20160827-hajdu-peter-showman-felmeztelenul-relaxal-a-napon-maganyos-szelfit-lott.htmlA héten síelni akart, most mégis a napon sütteti magát a válófélben lévő Hajdú Péter.TV + Sztárok--Állítják: Jakupcsek Gabriella váltja Liptai Claudiát a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160827-jakupcsek-gabriella-valtja-varandos-liptai-claudiat-a-tv2-nel.htmlNyolc hónapja találgatjuk, vajon hol tér vissza a képernyőre Jakupcsek Gabriel­la. Most úgy néz ki, hogy a TV2-n. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.