VV Zsófi nagyon híres modell szeretne lenni - imádja a félpucér képeket!

modell VV Zsófi ValóVilág powered by Big Brother
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány minden vágya, hogy modellként ismerjék meg a nevét, és tervezi azt is, hogy a műsor majd segít neki álmai megvalósításában. 

Zsófi egy dologtól fél nagyon a villában: retteg, hogy nem lesz bent műkörmös. Ezen kívül megtudtuk azt is a nagyon vékony, ám feltűnően húsos ajkú lányról, hogy nagyon híres modell szeretne lenni, és azt sem rejtette véka alá, hogy jó csajnak tartja magát. A haját másodpercenként birizgáló villalakó azt is elmondta, ugyan úgy költözik be a villába, hogy kapcsolata van, de ez elég bonyolult, és ha talál valaki jobbat, akkor nem hezitál majd sokat.

Vastag szájú Zsófi megjegyezte azt is, hogy több, mint 10.000 fotó készült már róla, és egyszerűen imád pózolni is. Nos, a villában erre biztosan lesz lehetősége!

Dávid és Dina a villa legemberibb lakói? Egyelőre igen!http://www.life.hu/sztarok/20160827-david-es-dina-a-villa-legemberibb-lakoi.htmlAlig hittünk a szemünknek: a villába eddig 8 lakó költözött be, akikből úgy tűnik, ketten igazán valóságosak. TV + SztárokOrigoHajdú Péter félmeztelenül relaxál: Magányos szelfit lőtt!http://www.life.hu/sztarok/20160827-hajdu-peter-showman-felmeztelenul-relaxal-a-napon-maganyos-szelfit-lott.htmlA héten síelni akart, most mégis a napon sütteti magát a válófélben lévő Hajdú Péter.TV + Sztárok--Star Academy: Ördög Nóra tesz rá, hogy Majka alacsonyabb nálahttp://www.life.hu/sztarok/20160827-star-academy-tv2-ordog-nora-tesz-ra-hogy-majka-alacsonyabb-nala.htmlMa este indul a TV2 új valóságshow-val egybekötött tehetségkutató műsora, a Star Academy.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÁllítják: Jakupcsek Gabriella váltja Liptai Claudiát a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160827-jakupcsek-gabriella-valtja-varandos-liptai-claudiat-a-tv2-nel.htmlNyolc hónapja találgatjuk, vajon hol tér vissza a képernyőre Jakupcsek Gabriel­la. Most úgy néz ki, hogy a TV2-n. TV + Sztárok--Star Academy: A versenyzők a süllyesztőben végzik?http://www.life.hu/sztarok/20160827-star-academy-a-versenyzok-a-sullyesztoben-vegzik-interju-ordog-noraval.htmlExkluzív interjút adott a Life.hu-nak Ördög Nóra, a Star Academy műsorvezetője. Rengeteg érdekes dolgot tudhattunk meg a műsorról, és a versenyzők hálószobájába is bepillanthattunk.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVV Tivy azért megy a villába, hogy legyen egy marketingje, de pornózna ishttp://www.life.hu/sztarok/20160827-vv-tivy-azert-megy-a-villaba-hogy-legyen-marketingje-de-pornozna-is.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.