Bene Barbara már fél lábbal a jakuzziban volt, mikor elkezdte a Rihannát

Bene Barbara TV2 Star Academy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A Baraba olyan, mint én voltam fiatal koromban" - kezdte a vadmacska értékelését Keresztes Ildikó. Vastag Csaba szóhoz sem tudott jutni. Végül Majka is összeomlott.

A szombati beköltözők után újabb versenyzők érkeztek a Star Academybe. Köztük az a Bene Barbara, akitől teljesen szétesett a TV2 stúdiója, legalábbis a zsűri és a műsorvezetők biztosan.

"Mekkora bunkó vagy" - zárta rövidre Ördög Nóra, akinek a könnye is kicsordult, annyira röhögött azon, hogy Majka szerint Vastag Csaba "állva" tapsolt a lánynak...

Nos, Barbara már fél lábbal a jakuzziban volt, mikor színpadra lépett, és elkezdte Rihanna dalát. Dögös cuccával, táncával, szexisségével ugyanis mindenkit kikészített. Majka a megfelelő papírlapot is bent hagyta, így azt sem tudta, ki jön a jócsaj után... Tényleg ennyire dögös volt?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.