Így buliztak Stohl András lányai a Szigeten: Lesd meg Lucát és Rebekát!

Fotó: Dudás Szabolcs - Origo -
Stohl Rebeka Stohl András Stohl Luca Sziget 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rihanna koncert napján egymás után érkeztek a hazai hírességek a Sziget VIP helyszínére, köztük például Stohl András két idősebb lánya is, Luca és Rebeka is, akik a show előtt elárulták, mi is számukra a boldogság.

"A boldogság sok apró dologból áll össze. Nekem boldogság reggel felkelni a párom mellett, boldogság találkozni a családommal és most boldogság volt, amikor jöttem be a Szigetre és egész nap esett az eső meg rossz idő volt, de kisütött a nap a Dunán, az tök jó volt. Úgyhogy sok apró dologból jön össze a boldogság szerintem" - meséli Luca, a színész idősebb lánya.

"Nekem is sok apró dologból jön össze. Én is a párommal szeretek nagyon lenni, ő tesz nagyon boldoggá, a családom, öcsém, húgom, mindenkit nagyon-nagyon boldoggá tesz, és ez is, hogy a Szigeten vagyunk szintén nagy boldogság számomra, hogy a nővéremmel és a barátaimmal bulizhatunk" - tette hozzá Rebeka, Buci középső lánya.

Rebeka még azt is elárulta, hogy nagyon szereti a csokit, imád enni és főzni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.