Hoppá! Hamarosan összeházasodik az RTL Klub két sztárja

házasság Nyerő páros Éjjel-nappal Budapest Király Peti RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra jegyben járnak, ráadásul kétszer is megtörtént a lánykérés, így már igazán itt lenne az ideje az esküvőnek.

Peti a jobbik felének tartja Kovács Dórit, aki már kétszer igent mondott szerelmének. Az esküvőt azonban egyelőre nem tudták megtartani. "Egyrészt a munkánk miatt, másrészt az idő hiánya miatt nem tudtuk idáig tető alá hozni az esküvőt. Remélem, hogy ha ennek a műsornak vége, akkor ez sikerül, és szeretném is beütni ezt a szöget." - nyilatkozta a színész.

Forrás: Rtl Klub

Úgy tűnik, hogy Dóri szereti húzni kedvese agyát, de Peti ennek ellenére is biztos a dolgában és abban, hogy párja igent fog neki mondani. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan teljesítenek a jegyesek a Nyerő Párosban, és hogy kiállja-e kapcsolatuk a próbát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.