Sebestyén Balázs nemzetközi műsorral tér vissza a képernyőre

műsorvezető játék műsor párok RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 29-én indul az RTL Klubon a Nyerő páros című napi reality, amelyben nyolc sztár a párjával együtt beköltözik egy villába, ott küzd majd a fődíjért.

A Nyerő páros című műsor az alábbi sztárpárokkal indul: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapest-ben megismert Király Péter és Kovács Dóra - írja az Origo.

A műsort Sebestyén Balázs vezeti. Lesznek külön férfi és női kihívások, illetve közös feladatok is. A nemhez között kihívások során a pár éppen versenyző tagjára a másik fél tesz fel egy bizonyos összeget, amelyet a végeredmény függvényében vesztenek el vagy dupláznak meg, miközben minden kör végén kiesik egy pár.

Hoppá! Reisz András lesz Németh Lajos utódja a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20160826-kiderult-ki-lesz-nemeth-lajos-utodja-a-tv2-n-meglepo-valasztas.htmlNémeth Lajos már csak néhány napig tájékoztatja a TV2 nézőit a várható időjárásról, utódja Reisz András lesz. TV + Sztárok--Vége a találgatásoknak: házassági válságáról beszélt Sarka Kata http://www.life.hu/sztarok/20160825-sarka-kata-megszolalt-az-edesanya-beszelt-a-hazassagi-valsagrol-hajdu-peter.htmlHetek óta a népszerű sztárpár magánéletéről cikkeznek a magazinok. Az igazság eddig váratott magára, de Sarka Kata végre eloszlatta a felröppent híreket, és őszintén beszélt a férjével való problémákról. TV + SztárokOrigoKefír: "Kifejezetten várom, hogy nő legyek"http://www.life.hu/sztarok/20160824-kefir-o-is-szerepel-majd-a-sztarban-sztar-legujabb-adasaiban-az-enekes-no-lesz.htmlAz énekes nagyon régóta nem szerepelt egyetlen csatornán sem, így a rajongók már alig várják, hogy újra képernyőn láthassák kedvencüket. TV + SztárokOrigo“Kokaint lőttünk a szemünkbe” - így turnézott a Red Hot Chili Peppershttp://www.life.hu/sztarok/20160829-a-red-hot-chilli-peppers-alakulasanak-tortenete-drogoztak-kokainoztak-a-tagok.htmlEgyből megtalálta útját, és hangzását a Red Hot Chilli Peppers, első albumuk mégis megbukott. A zenész létet azonban rögtön magukévá tették, még azt a pénzt is eldrogozták, amit stúdióbérlésre kaptak! TV + SztárokOrigoIszak Eszti egyedül élvezte a naplementéthttp://www.life.hu/sztarok/20160828-iszak-eszter-a-balatonon-elvezte-a-naplemetet.htmlA műsorvezető Balatonfüreden tölti a hétvégét, ahol a naplementét sem hagyta ki. TV + SztárokOrigoVV Lóri: "Még nem tudom, hogy mit fogok majd bevállalni..."http://www.life.hu/sztarok/20160828-vv-lori-a-valovilag8-bol-meg-nem-tudja-hogy-mit-fogok-majd-bevallalni.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.