Szópárbaj a stúdióban: Vastag Csaba megdöbbent Keresztes Ildikó szavain

Star Academy Vastag Csaba Keresztes Ildikó műsor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nem tudom, Keresztes művésznő melyik fülével hallgatta a dalt?" - fakadt ki Vastag Csaba, mikor Ildikó Kenéz Gábriel előadását értékelte.

A Star Academy egy vadonatúj zenei tehetségkutató műsor speciális elemekkel. Az akadémiára beköltöző fiatal tehetségek heteken keresztül ideális körülmények között, profi felkészítőtanárokkal és vendég előadókkal készülnek a hétvégi élő showkra. Vasárnap egészült ki teljesen a TV2 tehetségkutatójának gárdája, mellyel a jelek szerint helyenként nemcsak a nézők, de a zsűritagok sem érettek egyet.

"Én ezt a produkciót a falunapon tudnám elképzelni" - mondta Keresztes Ildikó az előadás után. A többi zsűritag persze azonnal a védelmébe vette Gábrielt, főleg Vastag Csaba, aki nem hagyta szó nélkül kollégája megszólalását.

Sebestyén Balázs nemzetközi műsorral tér vissza a képernyőre http://www.life.hu/sztarok/20160829-sebestyen-balazs-tesz-majd-rendet-a-parok-kozott-uj-musor-az-rtl-klubon.htmlAugusztus 29-én indul az RTL Klubon a Nyerő páros című napi reality, amelyben nyolc sztár a párjával együtt beköltözik egy villába, ott küzd majd a fődíjért. TV + Sztárok--Hoppá! Vörös rózsát kapott Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-voros-rozsat-kapott-mihalik-eniko-modell.htmlA modell nagyon szexi fürdőruciban, egy szál virággal fotózkodott. Ilyet nem kap akárkitől az ember lánya... TV + SztárokOrigoÁllítják: Jakupcsek Gabriella váltja Liptai Claudiát a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160827-jakupcsek-gabriella-valtja-varandos-liptai-claudiat-a-tv2-nel.htmlNyolc hónapja találgatjuk, vajon hol tér vissza a képernyőre Jakupcsek Gabriel­la. Most úgy néz ki, hogy a TV2-n. TV + Sztárok--VV Mici a villaszexről: "Én megpróbálom minél jobban összeszorítani..."http://www.life.hu/sztarok/20160828-vv-mici-a-valovilag-8-szerint-nem-fog-bent-szexelni-mert-osszeszoritja.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.TV + SztárokOrigo"Nem az arcod tetszik" - Csodás üzenetet kapott Zsédahttp://www.life.hu/sztarok/20160826-zseda-zsedenyi-adrienn-enekesno-csodas-uzentet-kapott-instagram-oldalan.htmlA csodaszép énekesnő igazán különleges képeket tesz közzé Instagram oldalán. Legutóbb egy meztelen fotót töltött fel, majd pedig egy olyat, amin smink nélkül mosolygott követőire. TV + Sztárok--Kapás Boglárka legfrissebb szelfijétől mindeninek eláll a szavahttp://www.life.hu/sztarok/20160827-kapas-boglarka-uszono-legfrissebb-szelfijetol-mindeninek-elall-a-szava.htmlHa egy szexi pasi lőtt volna egy ilyen dögös képet, most azt írhatnánk, hogy lepattant a tangánk. Hogy is lenne ugyanez fordítva, amikor Bogi posztol valamit? Mit gondolnak ilyenkor az urak? Na, azt inkább nem fordítjuk át.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.