Balogh Brigi (Star Academy) Star Academy jelölés Veszélyzóna Kátai Lilla (Star Academy)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap beköltözött 16 énekes a TV2 új tehetségkutatójának főhadiszállására, de nem volt sokáig nyugtuk a szereplőknek. Hétfőn a versenyzők kiválasztották közülük a leggyengébb láncszemet, de nem ment egyszerűen: holtverseny alakult ki.

Zajlik az élet a Star Academy-ben, már egy nap után eljött az első kellemetlen szituáció a tehetségek otthonában. Ki kellett választaniuk maguk közül a leggyengébb láncszemet. Akire a legtöbb szavazat esik, az kerül a veszélyzónába, vagyis neki egész héten izgulnia kell, hiszen így esélyesebb a kiesésre a többi versenyzőnél.

Forrás: Tv2

Később a zsűri is kiválaszt majd egy másik veszélyzónás játékost, és az élő show alatt a pontszámok alapján csatlakozik a szomorú csapathoz még egy személy: közülük az ítészek és a nagyérdemű megmenthet egy-egy játékost, akik fellélegezhetnek, de a háromból egy biztosan kiesik.

Hétfő este a játékosok szavaztak, és kiválasztották azt a személyt, akit a legkevésbé tartanak erősnek,

ám holtverseny alakult ki. Szűcs Randy és Kátai Lilla ugyanannyi szavazatot kaptak, így a heti védett játékosnak, vagyis Balogh Briginek kellett meghoznia a végső döntést.

Kátai Lilla Forrás: TV2

Ő Lillát küldte a veszélyzónába, vagyis neki a hétvégi élőshow-ban kell óriásit énekelnie, ha meg akar menekülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.