BulvárRap: "Hajdú Péter magányos szelfit lőtt"

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
sztárhírek zene rap Hegyi Roli Liptai Claudia sztárok bulvárrap Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!

Hegyi Roli ezen a héten is elrappeli a legütősebb bulvárhíreket, így rendhagyó formában értesülhetsz arról, mi történt az elmúlt héten a celebvilágban.

BulvárRap: "Vízválasztónál Vajna Timi"http://www.life.hu/sztarok/20160824-vajna-timea-itt-a-heti-bulvarrap-hegyi-rolival-ha-erdeklenek-a-sztarhirek-ime.htmlBulvárrap: "Dzsudzsák Balázs aranyon jár"http://www.life.hu/sztarok/20160809-berki-krisztian-sarka-kata-dzsudzsak-balazs-kimi-raikkonen-a-bulvarapban.htmlBulvárRap Hegyi Rolival: "Gáspár Evelin lehet, hogy férjhez megy"http://www.life.hu/sztarok/20160712-gaspar-evelin-lehet-hogy-oltar-ele-all-bulvarrap-hegyi-rolival-ime-a-heti-sztarhirek.htmlBulvárRap: "Kucsera Gábor a borotvától távol"http://www.life.hu/sztarok/20160706-bulvarrap-hegyi-roli-kucsera-gabor-fresh-lanyok-csobot-adel-heti-sztarhirek.htmlBulvárRap: "Michael Schumacher még mindig beteg"http://www.life.hu/sztarok/20160503-bulvarrap-hegyi-roli-michael-schumacher-es-angelina-jolie-heti-sztarhirek.htmlBulvárrap: "Stahl Juditot korábban bántalmazták az úszóedzéseken"http://www.life.hu/sztarok/20160420-stahl-judit-az-egykori-hirados-megvertek-az-uszoedzesen-heti-sztar-hirek-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.