Hosszú Katinkának írt dalt a Star Academy versenyzője, Ossó Balázs

Forrás: TV2 -
TV2 Star Academy dal Ossó Balázs Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem adta fel Ossó Balázs, pedig végig a veszélyzónából figyelte az eseményeket. Végül bejutott a legjobb 16 versenyző közé, és kiderült, hogy a műsor előtt Hosszú Katinka csapatában dolgozott. Most viszont a saját álmát valósítja meg!

Biztosan sokat tanult a kitartásról Ossó Balázs, hiszen Hosszú Katinka csapatában dolgozott. Az énekes a Star Academy legjobb 16 versenyzője közé került, de nem ment simán a bejutása: majdnem végig a veszélyzónában kellett izgulnia.

Forrás: TV2

Annál nagyobb volt az öröme amikor kiderült, ő is bizonyíthatja tehetségét, és a beköltözéssel esélyt kap arra, hogy megvalósíthassa álmát. Az énekes elárulta, a műsor előtt Hosszú Katinka csapatát erősítette. Balázs ugyanis írt egy dalt az olimpikonnak, ami annyira megtetszett neki, hogy klipet is forgatott hozzá az Iron Lady.

"Régóta ismerem Katinkát, egy iskolába jártunk,

igaz, ő felettem, és egy medencében edzettünk, amikor még versenyszerűen triatlonoztam" - mondta a Blikknek Balázs, aki a dal megírása után csatlakozott Katinkáékhoz.

"A hip-hopos himnusz nem az én stílusom, de nagyon örülök, hogy tetszett nekik.

Ráadásul itt nem állt meg a történet. Mivel elég régóta zenélek és magam kezeltem a közösségi oldalaimat, rá­adásul elég jól,

felmerült egy lehetőség, hogy a kreatív osztály tagja legyek a csapatban.

Éltem ezzel a lehetőséggel, hiszen a sportmenedzseri végzettségemmel ez épp a szakmámba is vágott. Videó­kat szerkesztettem és vágtam is, amelyeket feltettünk a YouTube-csatornára, de a képregény reklámjaihoz is szereztem zenét" - árulta el az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.