színésznő videó Liptai Claudia várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Zámori doktornőt alakító Claudia anyai örömök elé néz, ezért a forgatókönyvírók kiírták a sorozatból. 

A történetben Alexát felgyújtják, de nem a tűzben veszti életét, hanem a kórházban. A tragikus befejezés ellenére Claudia boldogan köszönt el a stáb tagjaitól, akik búcsúzóul átadták neki az orvosi diplomáját és azt a sztetoszkópot is, amit a forgatások alatt a nyakában viselt. A műsorvezető pocakja már nagyon szépen gömbölyödik, így elkerülhetetlen volt a búcsú. A hírek szerint a sztár többet nem is tér vissza a népszerű sorozatba.

Majka nem élvezte az első adást - betegség gyötri a rapperthttp://www.life.hu/sztarok/20160830-majka-nem-elvezte-a-star-academy-elso-adasat-allergia-gyotri-a-rappert.htmlHétvégén debütált az itthon egyedülálló Star Academy, ami egyszerre tehetségkutató és valóságshow is. A két műsorvezető, Ördög Nóri és Majka, akik folyamatosan csipkelődnek egymással, ezúttal nem élvezhették felhőtlenül az indulást, Majka ugyanis szörnyű kínok közepette lépett színpadra. TV + Sztárok--Elege lett Sara Sampaiónak: pucér lesifotók miatt akadt ki a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20160829-sara-sampaio-modell-topless-lesifotok-miatt-irt-nyilt-levelet.htmlEgy lesifotóra éhes paparazzi annyira felbosszantotta a gyönyörű modellt, hogy ő bizony úgy döntött, felveszi a kesztyűt, és óvja magánéletét, mindenáron. TV + Sztárok--Így romantikázott együtt Justin Bieber és barátnője: forró fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160829-justin-bieber-az-enekes-igy-romantikazott-egyutt-a-kedvesevel-fotok-a-nyaralasrol.htmlA sztár és Lionel Richie lánya, Sofia szerelmét a Selena Gomez-balhé sem tudta tönkretenni: a fiatalok odáig vannak egymásért. TV + Sztárok--Így buliztak Stohl András lányai a Szigeten: Lesd meg Lucát és Rebekát!http://www.life.hu/sztarok/20160828-stohl-andras-lanyai-stohl-luca-es-stohl-rebeka-is-a-szigeten-buliztak.htmlA Rihanna koncert napján egymás után érkeztek a hazai hírességek a Sziget VIP helyszínére, köztük például Stohl András két idősebb lánya is, Luca és Rebeka is, akik a show előtt elárulták, mi is számukra a boldogság.TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoTitokban házasosodott össze Götz Anna és Böröndi Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20160829-titokban-hazasosodott-ossze-gotz-anna-szineszno-es-borondi-tamas-szinesz.htmlGötz Anna és Böröndi Tamás a legnagyobb titokban, augusztus 4-én mondta ki a boldogító igent az Óbudai Főtéren.TV + Sztárok--De jó, hétfőn is indul reality az RTL Klubon: Ezt Sebestyén Balázs nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20160828-sebestyen-balazs-ujabb-nemzetkozi-musort-kapott-a-nyero-parost-az-rtl-klubon.htmlAugusztus 29-én indul az RTL Klubon a Nyerő páros című napi reality, amelyben nyolc sztár a párjával együtt beköltözik egy villába, ott küzd majd a fődíjért. A műsor nem magyar találmány, az izraeli eredeti után több külföldi verziója is készült már – nézzen bele, hogy mire számíthat! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.