Pucér fotókkal mentette meg családját VV Soma

aktfotó meztelen Való Világ RTL Klub VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villalakó nem jön zavarba a meztelenkedéstől, sőt, nehéz helyzetben lévő családja kedvéért még egy aktfotózást is bevállalt!

A legújabb Való Világ egyik szereplője, VV Soma szívesen mutatja meg kigyúrt felsőtestét, de ennél tovább is ment a magamutogatásba. Bevállalt egy meztelen fotózást is, hogy támogassa rossz helyzetben lévő családját.

Forrás: rtl.hu

"Valóban volt egy aktfotózásom, amit nagyon megbántam. Azért csináltam, mert eléggé meg voltunk szorulva anyagilag. Szerencsére még nem jelentek meg ezek a képek, remélem, hogy nem is fognak, de ez is én vagyok, vállalom a tetteimet" - mondta a Blikknek a versenyző, aki hozzátette, sokáig győzködték, mire elvállalta, de nem volt más választása, muszáj volt pénzt szereznie családjának.

"Végül olyan rossz anyagi helyzetben voltunk, hogy hirtelen kellett sok pénz,

és akkor azt mondtam magamnak, a családomért megteszem" - mondta VV Soma, aki már akkor megbánta, hogy elvállalta. "Egy ilyen munkára sehogy nem lehet készülni. Egyedül voltam bent a fotóssal, és

az ihlethez felnőttfilmet vetítettek és vérbőséget okozó szert is adtak.

(...) Csak az motivált, hogy a családomért csinálom az egészet. Először bele sem gondoltam, mit vállaltam be, csak azt láttam magam előtt, hogy hú, de jó lesz, ha végre már megkapom a pénzt. Amint kiértem a lakásból, az első gondolatom az volt, hogy mekkora hülyeséget csináltam" - árulta el a szereplő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.