Való Világ Nádai Anikó műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ háziasszonyaként először láthattuk Anikót a napokban teljesen egyedül élő műsort vezetni. Látszott rajta, hogy nagyon igyekszik, ahogy az is, hogy borzasztóan izgul.

Nádai Anikó maga is a Való Világban kezdte pályafutását szereplőként, a valóságshow után pedig az Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplője volt. Az első igazi műsorvezetői megbízását az RTL Klub Farm című valóságshow-jában kapta, ám ott még nem állították olyan nehéz feladat elé, mint most, a Való Világban. Ezúttal teljesen egyedül kellett levezényelnie egy élő műsort.

Forrás: RTL Klub

A műsorvezető nagyon igyekezett, de világos volt, hogy ez egy teljesen új terep a számára. A konferálások során sokszor

érezhető volt a hangján is, hogy bizonytalan, és olykor csak nehezen tudott kikeveredni a mondatokból.

Anikó végig borzasztóan izgult, látszott rajta, hogy nagyon szeretne tökéletesen szerepelni, talán a nagy akarás is közrejátszott a bakizásokban. A stylistoknak sem sikerült a megfelelő viseletet és frizurát eltalálniuk, Anikónak nem állt valami jól a két oldalon lenyalt haj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.