Valkó Eszter kiborult: elképesztő szállást kapott az RTL Klub sztárja

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros Valkó Eszter Peller Anna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ők ketten kapták párjukkal együtt a legszolidabb szállást, egy leharcolt cirkuszi kocsiban, nyikorgó kis ágyakkal. Elrajtolt a Nyerő páros.

Az RTL Klub műsorában a párok női tagjainak egy 6-7 méter magasan található, folyamatosan elvékonyodó pallón kellett átmenniük, aminek a végéről át kellett ugraniuk a túloldalra. Valkó Eszternek tériszonya van, így rögtön az első feladatnál leblokkolt és sírva fakadt.

Forrás: RTL Klub

"Nagyon remélem, hogy ebben a játékban azokat a gátlásaimat, félelmeimet, a beszariságomat, ami egyébként megvan, le tudom győzni. Tehát ami a komfortzónámon kívül van, olyan helyzetbe nem megyek bele, de most egészen más a helyzet és most egymásra vagyunk hagyatkozva, illetve legfőképpen én rá" - mondta a műsor előtt. Pumped Gabo barátnője maradt legtovább játékban, ők a legtágasabb, elegáns lakosztályt választották maguknak.

A többieknek is korrekt szállás jutott a nagy kertes villában, de

Valkó Eszter és Peller Anna, illetve párjaik a kint felállított, fából összetákolt lakókocsiban kaptak csak szállást,

amolyan kempingezős hangulatban tértek nyugovóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.