Újra megcsapta a börtön szele Chris Brownt

őrizet fegyver Chris Brown
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár nem éppen a helyes viselkedéséről híres, ezt újfent bebizonyította: házkutatás után őrizetbe vették a rendőrök, miután fegyverrel fenyegetőzött.

Nem bír lenyugodni Chris Brown, pedig már így sincs túl jó híre. Nagyon úgy tűnik, hogy a Rihanna megverése után kapott börtönbüntetés sem tette teljesen helyre, nem viseltetik tiszteletteljesebben a gyengébbik nem iránt. A popsztárt ugyanis most azzal vádolják, hogy fegyverrel fenyegetett meg egy nőt.

Forrás: NORTHFOTO

A rendőrség nagy erőkkel ki is vonult Chris Brownhoz, és körbevették a házát mivel egy nő a 911-es segélyhívó számon segítséget kért a hatóságoktól. A zenész eközben Instagramon tudatta rajongóit az eseményekről, és ártatlanságát hangsúlyozta. Ennek ellenére őrizetbe vették a rendőrök.

Elengedték Chris Brownt

Úgy tűnik vaklárma volt a Baylee Curran nevű nő segélyhívás, miszerint Chris Brown fegyverre fenyegetőzött. A rendőrök ugyan körbevették a popsztár házát, és őrizetbe is vették a zenészt egy társával együtt, de a házkutatás során valószínűleg nem találtak fegyvert, mivel már el is engedték a sztárt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.