Gáspár Evelin kis híján mellbimbót villantott

mellbimbó Gáspár Evelin fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin mióta lefogyott egyre gyakrabban oszt meg magáról dögös képeket. Most megmutatta hogyan fest szexi fekete fürdőruhában.

Majdnem villantás lett a vége Gáspár Evelin fürdőruhás szelfijének! A fiatal lány mióta lefogyott, egyre többször mutatja meg alakját a nagyérdeműnek, ezúttal fürdőruhában fotózta le karcsú alakját. Mélyen dekoltált dresszben napoztatta testét a nyár utolsó napján, ami bizony csaknem félrecsúszott.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin
Nádai Anikó elfáradt- őszinte vallomás a sztártólhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-nadai-aniko-elfaradt-a-negy-napos-forgatasban-kozossegi-oldalan-oszinten-vallott-a-sztar.htmlElkezdődött a Valóvilág powered by Big Brother valóságshow, melyet Istenes Bence mellett Nádai Anikó vezet. Az elmúlt napokban Anikó állta a sarat, kisebb- nagyobb sikerrel. Erről az időszakról vallott őszintén a sztár közösségi oldalán. TV + Sztárok--Hoppá! Lekapcsolták a rendőrök Istenes Bencét http://www.life.hu/sztarok/20160831-istenes-bencet-tobb-tarsaval-kapcsoltak-le-a-rendorok-video-is-keszult-az-esetrol.htmlA műsorvezető éppen Puskás Petivel furikázott az éjszakában, amikor megállították a rendőrök. A luxuskocsi nem véletlenül szúrt szemet a rend éber őreinek. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo67 éves lett a sármőr Richard Gere!http://www.life.hu/sztarok/20160831-richard-gere-67-eves-lett-az-amerikai-dzsigoloban-kezdte-a-palyafutasat.htmlNagyon hirtelen, semmilyen előjel nélkül fordult a színészi pálya felé, de nem kellett sokáig várnia az átütő sikerre. Már a nyolcvanas évek elején igazi sztárrá vált és egyúttal sármőrré is a világhírű színész! TV + SztárokNorthfotoFelesége kezét fogva hunyt el a legendás színész, Gene Wilder http://www.life.hu/sztarok/20160831-gene-wilder-a-felesege-kezet-fogta-amikor-meghalt-igy-bucsuzott-az-elettol-a-sztar.htmlA színész pár nappal ezelőtt, nyolcvanhárom éves korában hunyt el. A család most néhány intim titkot osztott meg a sztár halálával kapcsolatban. TV + Sztárok--Újra szingli lett a TV2 sztárja, Peter Srámekhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-szakitott-baratnojevel-ritaval-peter-sramek-8-honap-utan.html8 hónapig tartott Péter Srámek és párja lángoló szerelme, azonban hamar kihűlt a kapcsolat. Úgy döntöttek, inkább külön folytatják. TV + Sztárok--VV Vivi rádöbbent, hogy kamerák veszik minden lépéséthttp://www.life.hu/sztarok/20160831-vv-vivien-a-pucerkodo-villalako-rajott-hogy-kamerak-veszik-oket.htmlA Való Világ pucérkodó szereplője csak nemrég jött rá, hogy kamerák rögzítik a mindennapjaikat, így természetesen azt a jelenetet is, amikor ő anyaszült meztelenre vetkőzött. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.