Nádai Anikó elfáradt- őszinte vallomás a sztártól

Való Világ Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a Valóvilág powered by Big Brother valóságshow, melyet Istenes Bence mellett Nádai Anikó vezet. Az elmúlt napokban Anikó állta a sarat, kisebb- nagyobb sikerrel. Erről az időszakról vallott őszintén a sztár közösségi oldalán.

Nádai Anikó nehezen vette a kezdeti akadályokat, és bevallása szerint el is fáradt a 4 napos műsorvezetésben. Mától már Istenes Bence veszi át tőle a staféta botot, Anikó pedig feltehetően kisfiával, Patrikkal piheni ki az elmúlt napok nehézségeit.

"Kicsit nyúzottan és fáradtan, de az elmúlt 4 nap minden percét imádtam. Voltak hibák persze, de azon vagyok, hogy tanuljak és fejlődjek! Köszönöm a pozitív és negatív kritikákat egyaránt! Ma viszont már Bence vár Titeket!"

Ahogy azt a Life.hu is megírta, Nádai Anikó debütálása nem ment túl zökkenőmentesen. Izgult, feszengett, ami meg is látszott rajta élő adásban, sőt még külsejét sem sikerült eltalálniuk a stylistoknak. Sem a haja, sem pedig a ruházata nem idomult a fiatal édesanyához. Reméljük hamarosan belejön és nagyon önbizalommal áll majd a kamerák elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.