Hűha! Transzvesztita előadóval erősít ma este a Való Világ

transzvesztita Való Világ műsor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este nem egy, hanem egyből két játékos is beköltözik: VV Krisztián és VV Zsolti. A lakók nem biztos, hogy örömmel fogadják majd a fiúkat. 

VV Krisztián már korábban a csapat tagja lett volna, de valamilyen oknál fogva helyette VV Dávid került be a műsorba. Most viszont fordult a kocka, így a fiatal fiú is bekerül a luxusbörtönbe. A másik játékosról, VV Zsoltiról pedig érdekes információk láttak napvilágot.

VV Krisztián Forrás: RTL II

Sajtóértesülések szerint Zsolti korábban transzvesztita előadóként dolgozott és Melanie néven lépett fel. A hírek szerint ő játszotta több műsorban is Victoria Beckhamet az ottani Spice Girls Showban. Az információt az RTL Klub is megerősítette.

VV Zsolti Forrás: RTL II
Nádai Anikó elfáradt- őszinte vallomás a sztártólhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-nadai-aniko-elfaradt-a-negy-napos-forgatasban-kozossegi-oldalan-oszinten-vallott-a-sztar.htmlElkezdődött a Valóvilág powered by Big Brother valóságshow, melyet Istenes Bence mellett Nádai Anikó vezet. Az elmúlt napokban Anikó állta a sarat, kisebb- nagyobb sikerrel. Erről az időszakról vallott őszintén a sztár közösségi oldalán. TV + Sztárok--Újra megcsapta a börtön szele Chris Brownthttp://www.life.hu/sztarok/20160831-chris-brownt-orizetbe-vettek-a-rendorok-miutan-fegyverrel-fenyegetozott.htmlA sztár nem éppen a helyes viselkedéséről híres, ezt újfent bebizonyította: házkutatás után őrizetbe vették a rendőrök, miután fegyverrel fenyegetőzött. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoStar Academy: máris megkezdődött a flört és a sértődéshttp://www.life.hu/sztarok/20160831-star-academy-tehetsegkutatojaban-beindult-az-elet-flortoles-es-sertodes.htmlFlörtölés és durcázás: így indult el az élet a tehetségek akadémiáján, ahol már meg is kezdték a felkészülést a szombati show-ra. A kimerítő gyakorlás után pedig leszállt az este, és jöhetett a jól megérdemelt jakuzzizás, ahol beindult a fűzés is. TV + SztárokOrigoÚj csatornát talált magának Hajdú Péter: csúcsgázsiért igazol az ATV-behttp://www.life.hu/sztarok/20160831-hajdu-peter-showman-az-atv-be-megy-de-a-tv2-vel-sem-szakitotta-meg-a-kapcsolatot.htmlGyorsan új csatornát talált Hajdú Péter. A producer megerősítette, hogy októbertől régi munkaadójánál, az ATV-nél folytatja a műsorkészítést. TV + SztárokOrigoElárulta mi a titka: Ettől boldog Dr. Zacher Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20160829-dr-zacher-gabor-boldognak-tartja-magat-szerinte-akik-drogokat-hasznalnak-azoknak-hianyzik-valami-az.htmlDr. Zacher Gábor szerint felesleges azon gondolkodni, mit jelent a boldogság, hiszen az abszolút egyén függő: az ember vagy jól érzi magát és boldog, vagy nem. A neves toxikológus önmagát viszont boldog embernek tartja, boldogságának három összetevőjét pedig el is árulta. TV + SztárokOrigoIszak Eszti pasi helyett a barátnőivel töltődik felhttp://www.life.hu/sztarok/20160829-iszak-eszti-a-szakitas-ota-pasi-helyett-a-baratnoivel-toltodik-fel.htmlEszti nem bánkódik a szakítása óta: kihasználja a szingliséget, és pasi helyett a barátnőivel lazulgat. Jól is teszi! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.