A meztelenkedő VV Vivit már a beköltözés előtt kitagadta a családja

Forrás: rtl.hu -
VV Vivi Való Világ kitagadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamar eljött a Való Világban az a pillanat, amikor az egyik lakó gátlásait elvesztve meztelenkedett a kamerák előtt. Alig, hogy beköltöztek Vivi máris pucéran flangált. Vesztenivalója nincs, ugyanis a családja már jó előre kitagadta.

Két órával a beköltözés után Vivi levetette ruhadarabjait és meztelenkedett egy sort a nézőknek. Magyarázatot azonban nem tudott adni viselkedésére. Hiába tűnik vidámnak, kiderült, hogy családi háttere korántsem mondható rendezettnek. Szülei válását sem tudta feldolgozni a villalakó.

Forrás: rtl.hu

"Édesapámmal élek együtt, de nem túl jó a kapcsolatunk. Édesanyámhoz sem mehetek, az ő párjával sem jövök ki jól. A szüleim három éve váltak el, mindkettejüknek új családja van, és azóta csak veszekednek egymással" - mondta a Blikknek a lány. Vivi szinte menekült a villába, ugyan a családja egyáltalán nem támogatta ezt a döntést. Ultimátumot adtak neki: a villa, vagy ők. "Anya az elején lelkes volt, aztán sokat veszekedtünk, már olyat is mondtak, hogy a viselkedésem miatt külföldre kell költözniük szégyenükben.

Végül odáig jutottunk, hogy ultimátumot adtak:

vagy maradok itthon, vagy ha beköltözöm, akkor pakoljak, és vigyem a cuccaimat. Hát itt vagyok" - árulta el Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.