Kinizsi Ottó Solti Ádám Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna elmondása szerint egy ideje már a szinglik táborát erősíti.  Ám utolsó közösségi oldalára kiposztolt fotóján jól látszik, így is mennyire élvezi az életet.

Édes hármasban kapták le az Rtl Klub sztárját, nem mással, mint Kinizsi Ottóval és Solti Ádámmal. Irigylésre méltó munkahely lehet a Barátok közt, ugyanis Kiss Ramóna forgatás közben lőtt fotóján is jól látszik, hogy a stúdióban mindig öröm a munka. A sorozat egykori Imije, Kinizsi Ottó, ma már rendezőként tevékenykedik a csapatban. Nagyon jó kapcsolatot ápol színész kollégáival, Ramóna fotója pedig önmagért beszél.

Amikor a rendező instruál BK! #baratokkozt #miigyforgatunk @kinizsi.otto @soltiadam

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által közzétett fénykép,

Tenyerén hordozza a péniszeket Kiss Ramóna

Különös ajándékot kapott Kiss Ramóna. És meg is mutatta.
Ti már láttatok kuki alakú száraztésztát? Mi eddig még nem, de a Barátok közt színésznője jóvoltából most már meg is tudjuk mutatni nektek. Ramóna követői mindenesetre jól szórakoztak az alábbi fotón, "Puhára kell főzni?", "Melegvízben biztos szép nagyra megdagad..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.