Puzsér Róbert ezúttal sem várt sokat a válasszal: Visszaszólt Horváth Dávidnak!

Facebook Puzsér Róbert olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már megszoktuk, hogy Puzsér Róbertnek mindenhez és lassan már mindenkihez van egy-egy keresetlen szava, vagy nem épp kedves véleménye. Ezúttal nem Hajdú Péterrel való csatározásának 100. részéhez érkeztünk, hanem a néhány héttel ezelőtti, olimpikonokat szapuló cikkét véleményezte egy fiatal úszó.

Horváth Dávid olimpikon mellúszó nem tudta szó nélkül hagyni Puzsér Róbert hivatásos megmondó néhány héttel ezelőtti, olimpiáról szóló bejegyzését. Szerinte Puzsér 50 métert se tudna úszni vagy futni, ezért semmi joga azokat a sportolókat szidni és minősíteni, akik napi több órát edzenek, és szinte mindenről lemondanak, hogy részt vehessenek az olimpián.

Forrás: MTI/Kovács Attila

"Ezt a tudatlan senkiházit.. Ki ez az ember?! Minden sporthoz napi több órákat kell edzeni. Sok lemondással jár. Ez az idegbeteg meg ezzel jön. hogy csak futás és gyorsúszás. Ember, megnézném azt, hogy te hogy úsznál és futnál le 50 métert. Szerencsére nagyon kevés ilyen tuskó paraszt él. Gratulálok az élethez! " - írta közösségi oldalán Horváth Dávid olimpikon.

Természetesen Puzsér Róbert válaszára sem kellett sokat várni.

Néhány órán belül a tőle megszokott, viszonylag hosszú Facebook-bejegyzésben a következő sorokat olvashatjuk:

"Elismerés egy ekkora sportolótól, hogy megnézné, én miként úsznék vagy futnék le ötven métert. Melengető tudat, hogy egy néző már van, aki érdeklődik a sportteljesítményem iránt, főleg, mert ez máris egyel több, mint ahányan jelenleg a Te úszásodra kíváncsiak. Tudod, Dávid, abban is sok munka van, hogy össze bírjam számolni a helyesírási hibákat, amelyeket a nekem szóló bejegyzésedben ejtettél..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.