Valkó Eszter Mr. Nyíregyházához ment hozzá

Forrás: RTL Klub -
házasság Nyerő páros szépségverseny Valkó Eszter gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig derűs műsorvezető sok évig kereste az igazit, mire rátalált Péterre, aki nemcsak okos, vicces, de még kifejezetten helyes is. Nem hiába nyerte el évekkel ezelőtt a Mister Nyíregyháza címet.

Valkó Eszter sok év után tért vissza a képernyőre, a Nyerő Párosban szerepel férjével együtt. A pár az első találkozásuk után szinte egyből felvette egymással a kapcsolatot, és egy hónap után lángoló szerelem alakult ki köztük.

Forrás: RTL Klub

"Egy házibuliban ismerkedtünk meg, de akkor csak pár mondatot váltottunk egymással. Mégis, egész este az járt a fejemben, hogy ki lehet ez a jóképű srác? Én is felkeltettem Péter érdeklődését, mert pár nap múlva megkeresett az interneten. Levelezni kezdtünk, és egy jó hónap múlva találkoztunk először.

A szerelem közben olyan hevessé vált, hogy Péter többször is megkérte a kezem"

- mesélte a Story Magazinnak Eszter, aki elárulta, igazi falusi lakodalmat csaptak. A híresség azt is megosztotta, hogy Péter egyből elvarázsolta őt, ami nem is csoda, hiszen anno még egy szépségversenyre is benevezett és ő lett Mr. Nyíregyháza. Teljes köztük a harmónia, és úgy tartják, hogy négy év házasság után már itt a gyerekvállalás ideje. "Két gyereket mindenképpen szeretnék" - árulta el Eszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.