Détár Enikő szerelem szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap kezdett el terjedni az a hír, miszerint Détár Enikő és kedvese között megromlott a kapcsolat, sőt, már véget is ért a szerelmük. Kiderült azonban, hogy mindez egyáltalán nem igaz. 

Szakított Détár Enikő és párja: ezzel a címmel jelent meg a napokban egy cikk, amelyben azt taglalják, hogy szétváltak az útjaik. A színésznőt nem lehetett elérni, kedvese, Péter pedig őszintén meglepődött a híresztelés hallatán.

Forrás: MTI

"Nem ez az első eset, hogy valótlant állítanak rólunk. Vajon vannak bizonyítékaik?" – kérdezte Détár Enikő szerelme. Az említett cikk arra alapozta feltevését, hogy a színésznő egyedül, illetve kolléganőivel jelent meg egy rendezvényen. "Van egy szerethető, de kötöttségekkel járó hivatásom" – mondta Péter, aki ezért nem szokott hét közben bulizni.

"Amúgy minden véglet kerülendő: a szabadságukat külön demonstráló és a sziámi ikerként együtt mozgó párok is tévúton járnak.

Annyit azért üzennék a hírgyárosoknak, hogy ha Alonsót gyalog látják, attól még nem váltott csapatot, és vezetni sem felejtett el" – mondta Péter a Borsnak. A lap informátorai is megerősítették, hogy Enikő és szerelme továbbra is együtt vannak, és bár a színésznő mostanában kicsit feszültebb a szokásosnál, az biztosan nem a párja miatt van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.