Justin Biebertől féltik újdonsült szerelmét

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Fafl -
Sofia Richie Justin Bieber szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber köztudottan a lányok kedvence, amit időről-időre kis is használ a szexi énekes. Nem is csoda, hogy újdonsült kedvesét, Lionel Richie lányát sokan féltik tőle.

Még csak néhány hete került nyilvánosságra, hogy Justin Bieber és kiskorú kedvese, Sofia Richie egy párt alkotnak, máris sokan féltik a lányt a világsztártól.

A szőke énekes vállaltan

nagykanállal falja az életet,

kedvesével való találkozása előtt közvetlenül még Sahara Rayjel modellel hetyegett meztelenül. Ezek a fotók be is járták a világsajtót.

A popsztár kapcsolatai nem igazán tartanak sokáig,Selena Gomez, a sztár egyetlen hosszú kapcsolata pedig a közelmúltban bevallotta, hogy fűvel-fával csalta őt exe.

A botrányt kavart kapcsolat a rajongók szemét is szúrta, amit megelégelt Bieber és még Instagram oldaláról is azonnal törölte magát.

A tinédzser Sófiát elbűvöli a sztár, és jelenleg Justin is hősszerelmesként viselkedik, még Japánba is magával vitte új szerelmét.

Sofia Richie Sofia Richie Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Fafl

A kérdés mindenki számára mindössze az, vajon meddig fog tartani ez a viszony és vajon mikor un rá a világsztár tapasztalatlan kedvesére?

"Justin híres arról, hogy

a személyzete minden erre kapható nőtagját ágyba viszi,

korra való tekintet nélkül. Annyi alkalmi szeretője volt már, hogy maga se tudja számon tartani, az biztos, hogy egy 18 éves lánynak nem ő a megfelelő partner."- nyilatkozta az énekes egyik barátja, írja a Best Magazin.

Puzsér Róbert ezúttal sem várt sokat a válasszal: Visszaszólt Horváth Dávidnak!http://www.life.hu/sztarok/20160901-puzser-robert-olimpikonnal-csatarozik-facebook-harc-az-olimpikon-es-puzser-kozott.htmlAzt már megszoktuk, hogy Puzsér Róbertnek mindenhez és lassan már mindenkihez van egy-egy keresetlen szava, vagy nem éppen kedves véleménye. Ezúttal nem Hajdú Péterrel való csatározásának 100. részéhez érkeztünk, hanem a néhány héttel ezelőtti olimpikonokat szapuló cikkét véleményezte egy fiatal úszó. TV + SztárokOrigoIszak Eszti megtörte a csendet- ezt írta közösségi oldalára a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-iszak-eszti-is-kozzetett-kozossegi-oldalan-egy-posztot-amiben-szakitasukat-taglalja.htmlAz elmúlt napok folyamatos találgatásokkal teltek Iszak Eszti és Dobrády Ákos kapcsolatát illetően. Végül kiderült, néhány hete már nem alkotnak egy párt. A további pletykák elkerülése érdekében Ákos a közösségi oldalán mesélte el a történteket. Eszter reakciójára sem kellett sokat várni. TV + SztárokOrigoMajka nem élvezte az első adást - betegség gyötri a rapperthttp://www.life.hu/sztarok/20160830-majka-nem-elvezte-a-star-academy-elso-adasat-allergia-gyotri-a-rappert.htmlHétvégén debütált az itthon egyedülálló Star Academy, ami egyszerre tehetségkutató és valóságshow is. A két műsorvezető, Ördög Nóri és Majka, akik folyamatosan csipkelődnek egymással, ezúttal nem élvezhették felhőtlenül az indulást, Majka ugyanis szörnyű kínok közepette lépett színpadra. TV + Sztárok--Újabb sztárpár vallotta, be hogy vége a szerelemnek: Iszak Eszti és Dobrády Ákos szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20160822-iszak-eszti-es-dobrady-akos-szakitottak-a-musorvezeto-beismerte-hogy-hetek-ota-nincsenek-egyutt.htmlIszak Eszti és Dobrády Ákos évek óta alkotott egy párt, eljegyezték egymást és év elején még a gyerekvállalásról is beszétek. Ezúttal nem boldogságukról, hanem szakításukról szólnak a hírek.TV + SztárokOrigoRenée Zellweger szerelme öngyilkos lett- szörnyű tragédia és gyászhttp://www.life.hu/sztarok/20160818-renee-zellweger-egykori-szerelme-ongyilkos-lett-szakitasuk-utan.htmlRenée Zellweger egykori szerelmének édesanyja fia drámájáról mesélt. A világsztárral való szakítása után fegyvert fogott és főbe lőtte magát a zenész. TV + Sztárok--Gáspár Győző nem akármilyen szerepben tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160811-gaspar-gyozo-nem-akarmilyen-szerepben-ter-vissza-a-kepernyore-musorvezeto-lesz-a-belevaloban-az-rtl.htmlGáspár Győző hosszú évekig volt látható az Rtl Klub-on, ahol a mindennapjait követhették nyomon a nézők. A showman egy időre eltűnt a képernyőről, most viszont ismét visszatér, méghozzá az Rtl Klub Belevaló Világ című műsor műsorvezetőjeként. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.